Ølands-Tabbouleh

Denne opskrift er nøglehuls- og fuldkornsmærket

Oelandshvede_forside_low (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ølands-Tabbouleh (4 pers.)

400 g ølandshvedekerner
5-8 spsk snittet persille
1 spsk snittet mynte
1 rød chili
1 grøn chili
3-4 tomater
2 rødløg
Havsalt
Peber

Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft

Kog ølandshvedekerner. Pisk en dressing af olivenolie og citronsaft.
Vend de lune ølandshvedekerner med persille, mynte,chili, tomat og rødløg.
Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Server med det samme som en mættende salat.
Gem rester i køleskabet og brug dem til frokost eller i madpakken.