Bæredygtighed er en naturlig del af vores hverdag

Plastikposerne skal skrottes, varerne bør bæres hjem på en bæredygtig måde. Det er budskabet, når Food Solutions ApS forærer 200 muleposer på årets Foodexpo i Herning – poser af kasseret linned fra De Forenede Dampvaskerier, syet af indsatte i fængsler og designet af den bæredygtige ildsjæl over dem alle, Klaus Samsøe.

Hvert år kasserer De Forenede Dampvaskerier 250 tons stof, på verdensplan bliver der årligt produceret 250 millioner tons plastik. På baggrund af det faktum har designeren Klaus Samsøe kreeret en ægte win-win-situation. For at vise, at der er et reelt alternativ til indkøbsposer af plastik, har han i samarbejde med Kriminalforsorgen iværksat et projekt, som går ud på at sy muleposer af kasseret stof. Altså får de indsatte et meningsfuldt arbejde, produktionsmaterialet er stof, som ellers ville blive smidt ud, og forbrugerne får en pose, der ikke forurener miljøet.

Muleposen kan blive din, når Food Solutions forærer 200 styks på deres stand på Foodexpo i Herning 18.-20. marts 2012.

Godt, gammeldags købmandsskab kan sagtens være nytænkende
Siden 2004 har Food Solutions udviklet fødevarer med respekt for smagsoplevelser, kvalitet og miljøet. Virksomheden er en hybrid mellem en traditionel købmandsvirksomhed og et reklamebureau med egne, trendspottende brands og private label-løsninger. Brandet Madame Butterfly består udelukkende af økologiske varer, som for så vidt muligt også er Fairtrade-produceret.

”Bæredygtighed er ét af vores fire vigtige principper om at drive godt købmandsskab. Vi tænker over de ting, vi gør. Derfor er bæredygtighed en naturlig del af vores tankegang. Vi vælger miljøvenlige transportformer, når det er muligt – det samme gælder emballage. Vi kigger altid efter alternativer,” fortæller Kristian Lauridsen, direktør i Food Solutions ApS.

Få en bæredygtig mulepose med økologiske lækkerier
Food Solutions har fået 200 af Klaus Samsøes muleposer, som skal uddeles i forbindelse med Foodexpo. I poserne vil være skønne, økologiske smagsprøver af brandet Madame Butterfly, så kig forbi standen og bær varerne hjem med god samvittighed. 

Mød Food Solutions på Foodexpo 2012, Hal M, stand 9450.

For yderligere information:

Kristian Lauridsen
Food Solutions ApS
Egå Havvej 21, 8250 Egå

E-mail: kl@foodsolutions.dk 
Telefon: +45 7022 6229 / Fax: +45 7022 6231