Flere fibre til familien Fuldkorn

Så er der igen nyt til morgenbordet, madpakken, mellemmåltidet, picnickurven og aftenteen. Madame Butterfly lancerer hele tre lækre, økologiske varianter af det skønneste, sprødeste og mest fiberholdige knækbrød, du og familien kan ønske jer.

Hvorfor? Fordi det skal smage godt at få fiber nok. Faktisk indeholder de nye knækbrød så mange fibre, at der hurtigt kan gå sport i at slå familiens fiberrekord. Og husk: Fibre kan man ikke få for mange af, heldigvis for det!

Hvede med græskarkerner og gouda – så blev der sagt mums!
Rund smag af græskar, blød smag af gouda, knasende sprødt bid. Nu kan du godt finde appetitten eller lækkersulten frem, og den gode samvittighed må gerne sidde med til bords. Med hele 53 % fuldkorn og 20 % kostfibre giver du nemlig maven noget at arbejde med, så den tilfredse mæthedsfornemmelse varer længere.

Spelt med solsikkerkerner og birkes – fiberfristelser, der smager af mere
Når vi siger birkes, så siger vi hele pladen fuld! Uhmmm, hvor det smager af sommer, strandtur og morgenmad i det fri. Vi har selvfølgelig også været rundhåndede med drysset af smagfulde solsikkekerner, og det samme gælder fuldkornsspeltmelet. Fiberfordelene ligger lige for: Du får knækbrød med hele 62 % fuldkorn og 22 % kostfibre!

Spelt med solsikkekerner og sesam – en god grund til at hygge lidt ekstra
Sesam, sesam – luk op for picnickurven eller peanutbutteren! Her får du fuldkornsknækbrød til at tage med på farten eller i forbifarten. For sådan er det med korn og kerner: Når de rigtige ingredienser behandles på den rigtige måde, så kan det være svært at modstå fristelsen. Og skidt da også med det – du får nemlig hele 62 % fuldkorn og 20 % kostfibre med dig videre på din vej.

Alle tre varianter af Madame Butterfly Økologisk fuldkornsknækbrød fås i poser à 200 gram, som findes i fast sortiment i føtex og Bilka og forhandles løbende i udvalgte discountsupermarkeder.

For mere information:

Direktør Kristian Lauridsen / 2627 2256 / kl@foodsolutions.dk

Food Solutions Aps
Egå Havvej 21
DK-8250 Egå

Se også mere på madame-butterfly.dk og foodsolutions.dk