Fuldkorn til fulddagsskolen

Med folkeskolereformen kommer små maver på ekstra arbejde. Der skal solide fuldkorn til, hvis hovedet skal holdes skarpt dagen igennem. Madame Butterfly er klar med en genial løsning: Økologiske fuldkornsstave pakket i praktiske poser à 30 gram – lige til at dyppe i lækker humus eller snuppe med i fuldt firspring på vej ud i skolegården.

Energi skal der til. Ikke af den hurtige slags, men derimod af den solide, mættende og sunde slags, som bare ligger så godt i maven. Samtidigt må det godt være nemt og sjovt – og hvad gør man så? De økologiske fuldkornsstave fra Madame Butterfly kan få ethvert barn til at se frem til en velfortjent pause, hvor der må gnaskes, gumles og knases.

Hurtig måde at få fuldkorn på
Æsken med fuldkornsstave indeholder 4 poser à 30 gram, svarende til 12 sprøde fuldkornsstave. De smager herligt af markens bedste korn, og med et pift af havsalt og hørfrø glider posen hurtigt ned. Vupti – over en tredjedel af den anbefalede daglige mængde fuldkorn er indenbords!

Skær evt. grøntsager ud i tilsvarende stave og giv gerne lidt lækker dyppelse med i madpakken. Server fx en hjemmelavet humus, lidt smøreost eller mos rørt af kogte ærter, squash og lidt olivenolie. Det gør frokosten festlig – og de små pilfingre får lov at lege lidt med maden.

Spis flere fuldkorn!
Fuldkornsstavene bærer Nøglehulsmærket – Fødevareministeriets officielle ernæringsmærke, der gør det nemmere for dig at finde de sundere fødevarer på supermarkedets hylder.

Fødevarer mærket med Nøglehullet lever op til ét eller flere krav til indholdet af fedt, sukker, salt eller kostfibre. Når du går efter produkter med Nøglehulsmærket, bliver det nemmere for dig og din familie at overholde de officielle kostråd i hverdagen.

Økologiske fuldkornsstave fra Madame Butterfly føres i udvalgte supermarkeder. Vejl. udsalgspris: 14,95 kr.

For mere information:

Food Solutions ApS
Kristian Lauridsen
Egå Havvej 21, 8250 Egå

Telefon: 7022 6229 / Mail: kl@foodsolutions.dk