Kom gennem julen – let som en sommerfugl

15-10-15_Ostebord_01


At komme let gennem julen kan betyde to ting. Hos Madame Butterfly gælder begge ordets betydninger: Med lækre, økologiske fuldkornsvarianter af kiks og knækbrød kan du lynhurtigt arrangere et udsøgt ostebord – OG du fylder din krop med mættende fibre, mindre fedt, salt og sukker. 

 
Nøglehulsmærket er julens nye til-og-fra-kort. Du vælger julehyggen til med massevis af tiltrængte fibre, mens unødigt fedt, salt og sukker vælges pænt fra.
Kig efter det økologiske Madame Butterfly mærke, når du handler ind  til julens tunge frokostbord – mange af produkterne bærer netop fuldkornsmærket, som er din garanti for et lettere valg.

Trods mindre fedt, salt og sukker er der på ingen måde sparet på smagen. Tværtimod spiller den rustikke smag af korn og kerner elegant op imod ostebordets fede brie, friske blåbær og fyldige, belgiske chokolade.

Alt hvad hjertet begærer til hjerternes fest
Julen er hjerternes fest. Det er tiden, hvor samværet med nær familie og gode venner minder os om at passe ekstra godt på livet og hinanden. Og det gør du netop ved at vælge fuldkorn og økologi.

Madame Butterfly byder på forskellige slags knækbrød – Organic Crips Bread fås i to varianter: en fuldkornsblanding af hvede og rug samt en ren rugvariant, som indeholder hele 98,6 procent fuldkornsrug! Til feinschmeckerne er der store gourmet fuldkornsknækbrød på menuen – vælg mellem hvede med græskarkerner og gouda, spelt med solsikkekerner og birkes samt spelt med solsikkekerner og sesam.

Ligeledes er der økologiske fuldkornsstave, som bare venter på at blive dyppet i en cremet flødeost. Til den lækkersultne tand, eller bare for at tage toppen af den værste Gamle Ole, er de søde fuldkornskiks samt müsli- og havrekiks et saftigt bud!

Glædelig glutenfri jul
Også glutenallergikere og folk, som blot ønsker at være gluten foruden, bliver tilgodeset ved Madame Butterflys ostebord. De florlette, glutenfri Crips Bread med 60 procent smagfuld boghvede gør sig godt som knasende underlag til alskens ost og tilbehør.

Velbekomme – og rigtig glædelig jul!
For mere information:

Direktør Kristian Lauridsen / 2627 2256 / kl@foodsolutions.dk

Food Solutions ApS, DK 8250–Egå Havvej 21

 

Se også mere på madame-butterfly.dk og foodsolutions.dk