KIKS

Der skal ikke så meget til for at gøre hverdagen lidt mere festlig. Faktisk kan det endda gøres med helt god samvittighed. Kiksene fra Madame Butterfly giver hele familien mulighed for daglig forkælelse – i madpakken, til eftermiddagsstunden, foran fjernsynet … ups – er der flere i pakken?

 

MÜSLIKIKS veganske lækkerheder, der ruller direkte ind på hitlisten

En kiks med utrolig fyldig smag af både frugt og nødder, så ja, vores økologiske müslikiks er præcis som at få müsli på kikseform! Fyldig kornsmag  og lækker flaget tekstur med små søde stykker tørret æble og rosin. Højlydt vanedannende og altid god som lille snack eller alternativ til kage. Med hele 64 % fuldkorn får maven også noget at arbejde med.

 

 

 

 

 

INGEFÆR-CHIA KIKS – en forfriskende krydret lækkerbisken

Dejlige sprøde, økologiske og veganske kiks med et let-krydret hint af ingefær og hele 55% fuldkorn. Den fyldige kornsmag og de mange mættende fibre er godt for både smag og mave.  Hørfrø og chiafrø sætter lige prikkerne over i’et med knas og dybde. En ultra vanedannende kiks, der passer perfekt til den lille sult eller hyggehapser til aftenkaffen!

 

HAVREKIKS – den sødeste bid af sommermarken

De knasende sprøde havrekiks er en himmerigsmundfuld med masser af naturlig sødme og fibre fra havre og fuldkorn. Hele 35% af hver! Fibrene giver også en ekstra flaget tekstur og bid. Perfekt som snack når som helst, hvor som helst. Prøv dem også som et fuldkorns-alternativ til  kammerjunkere på din koldskål – eller tryl dem til små kager med lidt af vores chokolade smørepålæg på toppen. Naturligvis økologiske og veganske!

 

HAVREKIKS med mørke chokoladestykker – alt det bedste i en lille, rund kiks

Vores populære havrekiks i luksus version! Med 25 % havre og masser af fuldkorn er her fyldig smag til ganen og mættende fibre til maven. Og vigtigst af alt – prikkerne over i’et: Den dybe smag af skøn, mørk chokolade! Ikke påtrængende, blot en lille, strejfende choko-hilsen fra de små lækre chokoladestykker. Selvfølgelig økologiske og veganske!

 

CHOCOLATE CHIP COOKIES – mørk som natten, mild som morgengryet

Her får du gennemført chokoladeforkælelse, som krammer sjælen længe og intenst. Kald det kærlighed, kald det kakao, kald det chokolade – det hele er med i disse vidunderlige, chokoladebrune kiks, som har både dybde og mild sødme. Pakket med kakao og små chokoladestykker minder den mest af alt om en kage i kikseformat, så selvfølgelig hedder vores kiks “Chocolate Chip Cookie”! Du får sprød tekstur med dyb chokoladesmag, der smelter i munden – og små chokoladestykker giver ekstra forkælelse. naturligvis økologisk og vegansk!

 

 

 

 

 

FULDKORNSKIKS – når klid klæder kiksen

Blød, blid smag og dog masser af bid. De økologiske fuldkornskiks er sprøde lækkerbiskener med hele 60 % fuldkorn og sød dybde fra ristede hasselnøddekerner. Et kærligt strejf af klid fuldender oplevelsen og giver indholdet af kostfibre et pænt nøk opad. Endda veganske.

 

ÆBLEKIKS – eftermiddagsfrugt, når det er bedst

Gylden og sprød, lækker og sød. En vidunderlig økologisk, mild kiks med hele 12 % koncentreret æblesaft og 3 % æblestykker. Duftende dejlig og ikke for sød. Den rene, diskrete smag lader æblernes fine karakter tage plads og brede sig behageligt i mundhulen.

 

 

 

 

 

 

Økologiske Saltkiks

En god snack som kan nydes som den er, eller som supplement til et lækkert ostebord.

 

SANDWICHKIKS – en klassisk vinder

Madame Butterfly gør det muligt at smovse med økologisk samvittighed. De knasende sprøde chokoladekiks har en god krumme og et tykt lag blød og cremet chokoladefyld. Den herlige, søde smag er den perfekte forkælelse ud på eftermiddagen eller til aftenkaffen.

 

 

FULDKORNSKIKS bagt med smør – god smag til enhver lejlighed

Her får du en økologisk fuldkornskiks, som virkelig smager af fuldkorn, men ikke på den kedelige måde. Et eksotisk strejf af bourbon vanilje overrasker nemlig smagsløgene, så der bliver sat skub på nydelsen og din trang til lige at snuppe én til. Geniale til madpakken, eftermiddagsteen eller ostebordet.

 

 

 

 

 

 

 

Økologiske Mini Havrekiks

Lækre små havrekiks til at tage med på farten, perfekt til madpakken.