KONFEKTURE

Konfekture er et fint ord – og vores chokoladelækkerier lever på alle måder op til forventningerne.
Med en uimodståelig smag af nødder og chokolade, kan du forkæle dig selv med lækre, fyldige, chokolade spread.

 

NØDDE CREME med 14% hasselnødder

Økologisk smørepålæg med masser hasselnød og kakao og ingen tilsat mælk. Uimodståelig smag af nødder og chokolade. Forkæl dig selv med denne lækre, fyldige chokolade spread på morgenbrødet. Eller brug den som luksus glasur/frosting på den hjemmebagte kage. Glasset kan genbruges som drikkeglas.

Velegnet for veganere. Omrøres evt. før brug.

 

 

 

 

KAKAO CREME med 20% kakao

Mørk pålægschokolade på glas! Her får du en lækker økologisk mørk kakao spread, der med sin fyldige, intense smag af mørk chokolade og lækre cremede tekstur er den perfekte makker til dit morgenbrød. Prøv den også mellem to Madame Butterfly havrekiks – voilá kage til kaffen! Eller luksuspift din hjemmebagte kage med kakaocreme på toppen.

Velegnet for veganere. Omrør evt. før brug.

 

 

 

 

NØDDE CREME med 16% mælk

Naturligvis har vi tænkt på dig, der elsker den helt specielle milde smag, du kun finder i hvid chokolade – ja, og så altså i vores Nøddecreme Hvid. Her har vi skruet helt op for mælken, så det næsten er som at få lækker, cremet hvid chokolade på glas. Den perfekte kakao-spread til dig, der er mere til den lyse side.  En blid og nænsom hvid chokoladesmag med masser af mælk.  Selvfølgelig økologisk. Omrør evt. før brug.