AFTENSMAD

Aftensmaden er familiens vigtigste måltid. Det er hér, I har tiden til at være sammen.
Hvorfor så ikke samles om god, nærende og sund mad, som både overrasker og er let at lave?
Vi byder på spændende forslag til, hvordan du giver dine klassikere nyt, økologisk liv. .
.
.
PITABRØD fuldkorn
Sommertid er pitatid. På terrassen, i skoven og i skolegården. Med disse herlige store fuldkornspitabrød, 80 g/stk., får maven noget at arbejde med, mens hovedet får en pause. Samtidig kan du nyde synet og smagen af hele 62 % fuldkornshvede! En herlig mundfuld, som bare venter på at blive fyldt med masser af knasende grønt og gode proteiner som tun, æg, kylling og skinke. Top det hele med en hjemmerørt dressing af fx cremefraiche, purløg og mynte. De er elvfølgelig økologiske, nøglehulsmærkede og har fuldkornslogoet – din garanti for et produkt med masser af fuldkorn.

Bag fuldkornslogoet står Fuldkornspartnerskabet, der består af Fødevarestyrelsen samt en lang række sundhedsorganisationer og erhvervspartnere, bl.a. Food Solutions. Partnerskabets vision er at fremme folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn.

 

 

,..
PITABRØD original
Hvedemel, vand, gær og salt. Mere skal der ikke til. Nåeh jo … økologi, selvfølgelig. Og så lige en hurtig tur i ovnen. Som en skøn kuvert svøber disse ekstra store pitabrød sig om dit yndlingsfyld: en hjemmerørt tunsalat, skinkestrimler, grillet kylling, knasende grønt og en spicy humus måske? Med fire i pakken er der nok til både aftensmad og madpakken dagen efter. En klassiker med en god, saftig krumme!

 

 

 

,.

 .
SPELTKERNER
Spelt er ikke kun et modefænomen. Vores forfædre var også vilde med speltkornet. Og det er ikke så underligt. Næringsindholdet er højere i forhold til almindelig hvede, smagen er mere unik, og mange oplever, at de føler sig mætte i længere tid. Brug speltkernerne i stedet for ris eller pasta – eller følg pakkens anvisninger og server en cremet speltrisotto med cherrytomater, svampe, rygeost og laks.

Naturligvis økologiske og med både nøglehulsmærket og fuldkornslogoet – din garanti for et produkt med masser af fuldkorn.

 

 

 

 

 

 

 

KETCHUP

Madame Butterfly er fløjet ind i en ny spændende verden! Nu får vores dejlige kiks, knækbrød, pita og smørepålæg nemlig selskab af en økologisk ketchup pakket med masser af smag. Her får du en kraftfuld ketchup stoppet med tomatpure, dejlig sødme og et lille syrligt pift. Naturligvis 100 % økologisk!