KNÆKBRØD

Hos Madame Butterfly elsker vi, når det knaser. Derfor har vi også knækbrød på programmet.
Lækre, fiberfyldte mundfulde, som tager sig godt ud både i madpakken, som sunde snacks
og på ostebordet.

Madame Butterfly HVEDE MED GRÆSKARKERNER OG GOUDA økologisk knækbrød

 

 

 

 

 

 

HVEDE MED GRÆSKARKERNER OG GOUDA
– så blev der sagt mums!
Rund smag af græskar, blød smag af gouda, knasende sprødt bid. Nu kan du godt finde appetitten eller lækkersulten frem, og den gode samvittighed må gerne sidde med til bords. Med hele 51 % fuldkorn og 19 % kostfibre giver du nemlig maven noget at arbejde med, så den tilfredse mæthedsfornemmelse varer længere.

 

Madame Butterfly SPELT MED SOLSIKKEKERNER OG BIRKES økologisk knækbrød

 

 

 

 

 

SPELT MED SOLSIKKEKERNER OG BIRKES
– fiberfristelser, der smager af mere
Når vi siger birkes, så siger vi hele pladen fuld! Uhmmm, hvor det smager af sommer, strandtur og morgenmad i det fri. Vi har selvfølgelig også været rundhåndede med drysset af smagfulde solsikkekerner, og det samme gælder fuldkornsspeltmelet. Fiberfordelene ligger lige for: Du får knækbrød med hele 59 % fuldkorn og 13 % kostfibre!

 

Madame Butterfly fuldkornsknækbrød med solsikke og sesam økologisk knækbrød

 

 

 

 

 

SPELT MED SOLSIKKEKERNER OG SESAM
– en god grund til at hygge lidt ekstra
Sesam, sesam – luk op for picnickurven eller peanutbutteren! Her får du fuldkornsknækbrød til at tage med på farten eller i forbifarten. For sådan er det med korn og kerner: Når de rigtige ingredienser behandles på den rigtige måde, så kan det være svært at modstå fristelsen. Og skidt da også med det – du får nemlig hele 59 % fuldkorn og 15 % kostfibre med dig videre på din vej.

. . . ....

Madame Butterfly FULDKORNSKNÆKBRØD MED HØRFRØ OG CHIAFRØ økologisk knækbrød

 

 

 

.

.

FULDKORNSKNÆKBRØD MED HØRFRØ OG CHIAFRØ
– med 76% fuldkorn og 12 gram fiber
Madame Butterflys Økologisk Fuldkornsknækbrød af spelt er tynde, sprøde skiver af delikat fuldkornsnydelse. Et lækkert knæk til ostebordet eller den lækkersultne stund, hvor samvittigheden også skal plejes. Drysset med store speltflager, brune hørfrø og de små eftertragtede/populære chiafrø vil du ikke være i tvivl om, at du har truffet det rigtige valg.

 

 


Madame Butterfly økologisk FULDKORNSKNÆKBRØD MED SESAMFRØ OG HØRFRØ

.

..

.

.

 

FULDKORNSKNÆKBRØD MED SESAMFRØ OG HØRFRØ
– med 67% fuldkorn og 12 gram fiber
Det sprødeste knæk og masser af bid! Her får du fuldkornsknasende knækbrød til madpakken, ostebordet eller som en sund snack foran fjernsynet. En stor, kraftig skive, som mætter længe takket være fuldkornshvede og et kærligt drys af solsikkekerner, sesam og hørfrø. Absolut økologisk, selvfølgelig!

.

.
Madame Butterfly ORGANIC CRISPBREAD wholegrain økologisk knækbrød

 

.

.

.

ORGANIC CRISPBREAD wholegrain
Sprødt og med en smag af en solbeskinnet kornmark. Med sine 60 gram fuldkorn pr. 100 gram tigger fuldkornsknækbrødet dig om at blive dagens sunde snack! Pakket i poser med fem skiver i hver kan du have dine fuldkorn med på farten og samtidig være sikker på, at resten i skabet holder sig sprødt og friskt, til du kommer hjem igen. Lækkert!

.

.

 

Madame Butterfly ORGANIC CRISP BREAD sesam økologisk knækbrød

 

 

 

 

ORGANIC CRISP BREAD sesam
– fuldkorn med et twist

De ristede sesamfrø på toppen giver det økologiske fuldkornsknækbrød et ekstra pift. Den nøddeagtige smag passer perfekt til postej, sprøde baconskiver eller cremet peanutbutter. Nemt at have med på farten, nemt at servere – og nemt at nyde i fulde drag.

.

.

.
Madame Butterfly organic crisp bread rug økologisk knækbrød
ORGANIC CRISP BREAD rug
– meget sjovere end rugbrød

De tynde, sprøde knækbrød bagt med økologisk fuldkornsrugmel gør det nemt og lækkert at få fibre i maven. 16 % kostfibre og en perfekt smagsbalance, som passer glimrende til ost og pølse. Prøv også at dyppe knækkede stykker i humus, tzatziki eller oliventapanade.

.

.

 

 

.