KNÆKBRØD

Hos Madame Butterfly elsker vi, når det knaser. Derfor har vi også knækbrød på programmet.
Lækre, fiberfyldte mundfulde, som tager sig godt ud både i madpakken, som sunde snacks
og på ostebordet.

 

FULDKONRSKNÆKBRØD

Madame Butterfly’s økologiske fuldkornknækbrød er pakket i poser med 5 stk. Det passer lige til en servering ved morgen/frokostbordet – eller til at tage med på farten, mens resten kan holde sig sprødt i uåbnet emballage. Vi har skruet ekstra meget op for fuldkorn – 81 gram per 100 g, så med en enkelt skive har du allerede spist 12 g af det anbefalede 75 g fuldkorn/pr dag. Det høje fuldkorns indhold giver samtidig ekstra struktur og smag.

Naturligvis økologisk, nøglehulsmærket og med fuldkornslogoet – din garanti for et produkt med masser af fuldkorn.

Bag fuldkornslogoet står Fuldkornspartnerskabet, der består af Fødevarestyrelsen samt en lang række sundhedsorganisationer og erhvervspartnere, bl.a. Food Solutions. Partnerskabets vision er at fremme folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn.

.

.

 

KNÆKBRØD med sesam – fuldkorn med et twist

De ristede sesamfrø, generøst drysset på toppen af disse økologiske knækbrød, giver lige prikkerne over i’et med deres indbydende nøddeagtige smag Perfekte til ostebordet eller som “transportører” af paté, sprøde baconstykker eller cremet peanut butter. Nem at tage med på tur. Nem at servere. Nem at nyde!

Bag fuldkornslogoet står Fuldkornspartnerskabet, der består af Fødevarestyrelsen samt en lang række sundhedsorganisationer og erhvervspartnere, bl.a. Food Solutions. Partnerskabets vision er at fremme folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn.

.

 

 

 

FULDKORNS HVEDE KNÆKBRØD med græskarkerner og gouda – så blev der sagt mums!

Rund smag af græskar, blød smag af gouda, knasende sprødt bid. Nu kan du godt finde appetitten eller lækkersulten frem, og den gode samvittighed må gerne sidde med til bords. Med hele 51 % fuldkorn og 19 % kostfibre giver du nemlig maven noget at arbejde med, så den tilfredse mæthedsfornemmelse varer længere. Naturligvis økologisk!

 

 

 

 

 

 

 

 

FULDKORNS SPELT KNÆKBRØD med solsikkekerner og birkes – fiberfristelser, der smager af mere

Når vi siger birkes, så siger vi hele pladen fuld! Her er knækbrød med dyb og fyldig smag af spelt, som også giver masser af mættende fibre til  maven.  Og så har vi lagt et knasende og smagfuldt tæppe af birkes på toppen og drysset gavmildt med lækre solsikkekerner. Her er virkelig intens smag for alle pengene! Du får et knækbrød med hele 59 % fuldkorn og 13 % kostfibre!

 

 

 

 

 

 

 

 

FULDKORNS SPELT KNÆKBRØD med solsikkekerner og sesam – en god grund til at hygge lidt ekstra

Et dejlig sprødt knækbrød med rund fuldkornssmag af spelt og karakteristisk sesam, som sammen med solsikkekerner giver ekstra bid. Med hele 59% fuldkorn og 15% kostfibre bliver maven også mæt og glad. Perfekt med en skive ost eller andet pålæg, men står også gerne alene når som helst, hvor som helst.

 

 

 

 

 

 

. . .

 

FULDKORNS SPELT KNÆKBRØD med speltflager, hørfra og chiafrø – med 76% fuldkorn og 12 gram fiber

Madame Butterflys Økologisk Fuldkornsknækbrød af spelt er tynde, sprøde skiver af delikat fuldkornsnydelse. Et lækkert knæk til ostebordet eller den lækkersultne stund, hvor samvittigheden også skal plejes. Drysset med store speltflager, brune hørfrø og de små eftertragtede/populære chiafrø vil du ikke være i tvivl om, at du har truffet det rigtige valg.

 

 

 

 

 

 

 

.

FULDKORNS HVEDE KNÆKBRØD med solsikkekerner, sesam og hørfra – med 67% fuldkorn og 12 gram fiber

Det sprødeste knæk og masser af bid! Her får du fuldkornsknasende knækbrød til madpakken, ostebordet eller som en sund snack foran fjernsynet. En stor, kraftig skive, som mætter længe takket være fuldkornshvede og et kærligt drys af solsikkekerner, sesam og hørfrø. Absolut økologisk, selvfølgelig!.

 

 

 

 

 

.