SMÅKAGER

Hos Madame Butterfly har vi øje for at gøre de søde øjeblikke lidt sødere.
Med økologisk samvittighed og lidt flere af de gode ingredienser.
Sprængfyldt med spændende smag, sprødhed og gode stunder. 

 

BELGIAN COOKIES – økologiske krydderkager, der smager muuuums

Her får du lækre, økologiske krydderkager, der smelter på tungen og bare smager mums! Dejlige afdæmpede toner af honning, kanel og karamelliseret rørsukker  lægger sammen grunden til en utrolig fyldig smag. Og en stærkt vanedannede eftersmag, der plager om “bare lige én til”!  Oveni købet Fairtrade.

 

 

 

 

 

 

 

 

CANTUCCINI med mandelstykker – en pose med det bedste fra Italien

Italienerne har lidt af det hele: Smukke mandeltræer, gæve mamma’er og søde idéer til kaffen. Intet under, at Madame Butterfly har noget godt i posen. De supersprøde CANTUCCINI med mandelstykker er lavet efter gammel italiensk opskrift og går godt i spænd med enhver hyggestund. Og selvfølgelig er de økologiske.

 

 

 

 

 

 

KANELHJERTER naturlig glutenfri – hjertet banker for boghvede.

Det er næsten ikke til at tro, at boghvede kan slå hvedemel af banen, når der skal skønne småkager på bordet. Men det er altså tilfældet her. De glutenfrie kanelhjerter har masser af smag, sprødhed og brødbid. Overraskende anis slår tonen an, mens varme noter af kanel, koriander, kardemomme og honning langsomt slutter sig til koret af forkælelse. Naturligvis økologisk!

 

 

 

 

 

 

RISKAGER med mørk chokolade – vi aer vores fuldkorn med den bedste chokolade

Riskager er altid en dejlig let og knasende hapser for den lille sult. Her får du faktisk mere chokolade end kiks, for vi har skruet helt op for smovs og smag! Hele 60% af kiksen er nemlig mørk chokolade. De sidste 40% riskager er ren fuldkorn. Ikke alene får du en økologisk riskiks, der smager himmelsk – du får også fibre og kakaosmør, der ligger godt og mættende i maven. Endda Fairtrade!

 

 

 

Økologisk ChokoNoir – Overtrukket med mørk chokolade