SNACKS

Snacks er alt det sjove midt imellem: de små eftermiddagsmåltider, de lækre appetizers
inden middagen og de hyggelige overflødigheder ud på aftenen.
Vi har sørget for kvaliteten, så du kan nyde dem med god samvittighed.

 

KOLDSKÅLS CRUNCH

Dejlig sprød “Crunch”, som vi har udviklet specielt til danskernes sommerspecialitet: Koldskål! Perfekt for dig, der ikke tåler gluten – for den er nemlig glutenfri. Prøv den som et mere fiberholdigt alternativ til almindelige kammerjunkere.  Fremstillet af glutenfri havregryn og puffede ris, der honning-ristes til sprødt ”crunch”. Også rigtig lækker som drys på diverse surmælksprodukter.
Glutenfri og som alle andre Madame Butterfly produkter naturligvis økologisk.

 

 

 

 

 

 

 

 

FULDKORNSSTAVE med hørfrø

Madame Butterfly’s økologiske fuldkornsstave med hørfrø er pakket i små portions-poser á 20 g. Med 59 % fuldkorn er fuldkornsstavene et mere fiberholdigt alternativ til grissini, og så er smagen helt i top.  En oplagt hapser i madpakken, på arbejde eller på tur. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi spiser mindst 75 g fuldkorn om dagen. Dem når du ca. 10 g af med blot en enkelt pose fuldkornsstave. Samtidig giver fuldkorn og hørfrø en ekstra kompleks og fyldig smag til stavene, der naturligvis er bagt til et lækkert sprødt knæk. Uimodståelig og meget vanedannende. Godt der er 6 poser i pakken!

Bag fuldkornslogoet står Fuldkornspartnerskabet, der består af Fødevarestyrelsen samt en lang række sundhedsorganisationer og erhvervspartnere, bl.a. Food Solutions. Partnerskabets vision er at fremme folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn.

 

 

.

. .
MB øko fuldkornsstave 2017-05-17 for web FULDKORNSSTAVE singlepack
En hurtig lille hapser spækket med sprødhed, fibre og fine, små hørfrø. Perfekte i bilen, eller når picnickurvens oste og pestoer skal suppleres med et godt bid. Brødstavene er pakket i små poser à 20 gram, så de er nemme at have med, uanset hvor du er på vej hen. En knasende lille forkælelse, som endda tæller godt i dagens fuldkornsregnskab.

 

 

CORN GALETTES – tynde, sprøde bidder af en italiensk majsmark

Den søde, sommerlige smag kommer udelukkende fra majs, solsikkeolie og et lille nip salt. Intet andet. Derfor er vores corn galettes perfekte til turen under åben himmel, men giver også et kærkomment bid til den mexicanske middag eller på snackbordet foran flimmeren. Naturligvis økologiske!