SNACKS

Snacks er alt det sjove midt imellem: de små eftermiddagsmåltider, de lækre appetizers
inden middagen og de hyggelige overflødigheder ud på aftenen.
Vi har sørget for kvaliteten, så du kan nyde dem med god samvittighed.

.Snacks. Madame Butterfly økologiske Corn Galettes

.

.

..

.

..

.

.

.

ØKOLOGISKE CORN GALETTES
– tynde, sprøde bidder af en italiensk majsmark
Den søde, sommerlige smag kommer udelukkende fra majs, solsikkeolie og et lille nip salt. Intet andet. Derfor er vores corn galettes perfekte til turen under åben himmel, men giver også et kærkomment bid til den mexikanske middag eller på snackbordet foran flimmeren.

 

 

 

.

 .

ØKOLOGISKE FULDKORNSSTAVE med hørfrø
Uhm – knasende, rustikke fuldkornsstave, der både smager og fylder godt. Med 55 gram fuldkorn pr. 100 gram er de geniale i madkassen sammen med sprøde grøntsager og lidt god dip eller hummus. Hver æske indeholder fire poser à 30 gram, og derfor er fuldkorsstavene også et hit i tasken eller bilen, så du kan stille sult og samvittighed på farten. Fik vi nævnt, at fuldkornsstavene er et absolut must på ostebordet?

 

 

MB Mini brødstave

 

 

 

 

 

ØKOLOGISKE BRØDSTAVE med oliven
Sprøde brødstave og oliven rimer på tapasbord. Derfor giver disse økologiske minibrødstave med oliven dig dobbelt grund til at diske op med dine små yndlingsretter. Den milde hvedesmag og de diskrete oliventoner er et knasende godt supplement til ost, pølse, tapenader og forskellige dips. En let, lille anretning – som også kan snuppes med i tasken. Æskerne indeholder nemlig 4 poser med hver 10 brødstave!

 

.

. .
MB øko fuldkornsstave 2017-05-17 for web ØKOLOGISKE FULDKORNSSTAVE singlepack
En hurtig lille hapser spækket med sprødhed, fibre og fine, små hørfrø. Perfekte i bilen, eller når picnickurvens oste og pestoer skal suppleres med et godt bid. Brødstavene er pakket i små poser à 20 gram, så de er nemme at have med, uanset hvor du er på vej hen. En knasende lille forkælelse, som endda tæller godt i dagens fuldkornsregnskab.

 

2015-09 MB web 3-250.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ØKOLOGISKE GRISSINI med rosmarin
– en sand appetitvækker

Højt oppe i de italienske bjerge sværmer en karakteristisk duft af tørrede krydderurter. Forestil dig en terrasse hugget ind i bjergsiden, en solnedgang, en flaske hvidvin, en skål oliven og de snoede, økologiske GRISSINI med rosmarin fra Madame Butterfly – lavet efter gammel italiensk opskrift, selvfølgelig. Mere skal der ikke til for at skabe en af livets mange lykkelige stunder. De luftige herligheder gør det også godt som tilbehør til supper, pastaretter eller på ostebordet.

 

 

2015-09 MB web 3-262

 

 .

.

.

GLUTENFRI OG ØKOLOGISKE CRISP ROLLS
– når sprødt møder sødt
Vi har rullet krips-kraps-knasende rør af rismel og chokolade omkring den blødeste, sødeste og rareste choko/hasselnøddemasse. Her mødes sprødt med sødt, og med sit bløde hjerte er disse crips rolls kageforkælelse helt uden gluten. Æsken indeholder fem praktiske poser a 2 styk – perfekt til madpakken, skovturen, i bilen – eller som tilbehør til en god vaniljeis.

.