Økologi i picnickurven

Foråret er over Danmark, og trækronerne viser sig netop nu fra deres allersmukkeste side. Det er tid til at tage familie og picnickurv under armen og nyde solen, mens den er der. Madame Butterfly gør det nemt, lækkert – og ikke mindst økologisk.

Det kan være svært at planlægge en vellykket skovtur. Mørke skyer og regn kan i ét øjeblik gøre himlen trist og grå for så i næste øjeblik at forsvinde, så solen kommer frem og frister til udendørsaktiviteter. Det handler derfor om at have lækkerierne klar, så man hurtigt kan komme ud af døren.

Madame Butterfly byder både på sprøde, økologiske fibre og lidt til den søde tand. Put det hele i kurven sammen med lidt ost, pølse, grønt og frugt – og du har i løbet af få sekunder en overraskelse, som vil glæde hele familien.

ORGANIC CRISP BREAD rug – meget sjovere end rugbrød
De tynde, sprøde knækbrød bagt med økologisk fuldkornsrugmel gør det nemt og lækkert at få fibre i maven. 16 % kostfibre og en perfekt smagsbalance, som passer glimrende til ost og pølse. Prøv også at dyppe knækkede stykker i humus, tzatziki eller oliventapanade.

ORGANIC CRISP BREAD sesam – fuldkorn med et twist
De ristede sesamfrø på toppen giver det økologiske fuldkornsknækbrød et ekstra pift. Den nøddeagtige smag passer perfekt til postej, sprøde baconskiver eller cremet peanutbutter. Nemt at have med på farten, nemt at servere – og nemt at nyde i fulde drag.

ØKOLOGISKE HAVREKIKS – den sødeste bid af sommermarken
De knasende sprøde havrekiks er en himmerigsmundfuld, som smager af sol og sommer – picnickurvens søde, men fiberrige indslag. Nyd dem, som de er, eller med en god skive ost. Forkæl munden med masser af bid – og glæd maven med solidt arbejde: 33 % havre og 7 g kostfibre pr. 1oo gram.

ØKOLOGISKE SANDWICHKIKS – en klassisk vinder
Madame Butterfly gør det muligt at smovse med økologisk samvittighed. De knasende sprøde chokoladekiks har en god krumme og et tykt lag blød og cremet chokoladefyld. Den herlige, søde smag er en perfekt afrunding på et vellykket picnicmåltid.

Yderligere information:

Kristian Lauridsen / 2627 2256 / kl@foodsolutions.dk / foodsolutions.dk

Food Solutions leverer A-Z-løsninger inden for fødevarer til den nordiske detail- og horeca-sektor. Vi udvikler fødevarekoncepter af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.