Pitabrød med fyld

Pitabrød med fyld (2 personer)

4 stk. fuldkornspitabrød

500g sød kartoffel

200g spidskål

2 stk æbler

2 stk kyllingebryst

En håndfuld frisk rosmarin

Chili

Olie

Salt

 

Fremgangsmåde:

 

Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.

 

Skræl de søde kartofler, og skær dem i terninger af ca 1×1 cm. Kog kartoflerne med salt i 10-15 minutter, til de er møre. Når kartoflerne er kogt møre, hældes vandet i en skål og gemmes. Kom kartofler i en anden skål, og mos dem med en gaffel. Synes du mosen er for tyk, tilsæt da noget af kogevandet, til konsistensen er, som du ønsker det.

Tilsæt hakket rosmarin og chili til kartoffelmosen.

 

Varm olie op på en pande. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og steg dem til de er gennemstegt, ca 7 minutter på hver side.

Når kyllingen er gennemstegt skæres den i mundrette stykker.

 

Snit spidskålen fint.

Skær æblerne i tynde skiver.

 

Kom pitabrødene under koldt vand, og varm dem i 4-6 minutter i ovnen.

 

Fyld pitabrødene med kartoffelmos, kylling, spidskål og æbler.

 

FODNOTE: Pitabrødopskriften m. kylling, kartoffelmos, spidskål og æbler er fuldkornsmærket