Sandwich med guacamole, syltede rødløg, bacon og kalkun

Sandwich med guacamole, syltede rødløg, bacon og kalkun (3 personer)

Ingredienser:

  • 3 stk. Madame Butterfly rugklapper
  • Guacamole (Se opskrift under)
  • Syltede rødløg (se opskrift under)
  • 6 skiver kalkun
  • 6 skiver stegt bacon
  • 125g mozzarella
  • 50g gulerødder, strimlet
  • 10g frisk spinat

Guacamole:

  • 2 avocadoer
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • saften fra en halv citron
  • 1 tomat
  • salt
  • cayennepeber
  • peber

Mos avocadoerne i en skål. Hak løg og hvidløg meget fint. Hak tomat. Tilsæt løg, hvidløg og tomat til skålen, og rør rundt. Tilsæt saften fra en halv citron, og smag til med salt, peber og cayennepeber.

Syltede rødløg:

  • 3 rødløg
  • 4,5 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk. peberkorn
  • 6 stjerneanis

 

  • 5 laurbærblade

Skær rødløg I tynde ringe, og læg dem I et skoldet glas. Kog eddike, sukker, stjerneanis og laurbærblade i en gryde i 10 minutter. Hæld væsken inklusiv krydderier over løgringene, put låg på glasset, og opbevar det på køl. Rødløgene er bedst dagen efter, men kan også spises, når de er afkølet.

Kom rugklapperne i ovnen i 4 minutter ved 180C eller i en toaster i 2 minutter.

Skær mozzarella i skiver.

Kom guacamole, kalkun, syltede rødløg, bacon, mozzarella, gulerødder og spinatblade på brødet, og nyd det som en sandwich.