Småkager til kaffen – på den flippede måde

Grøn koncert, Langelandsfestivalen, Stella Polaris, Smukfest og Ringsted Festival … Nu kan du godt smide skoene og slå håret ud. Sommerens mange koncerter og festivaler står for døren, og Madame Butterfly leverer økologisk og fairtrade kage til kaffen, så også fulgene kan synge med.

Opskriften er italiensk, mandlerne er fra Uzbekistan, og rørsukkeret er hentet i  Paraguay – alligevel er smagen helt igennem hjemmebagt. Du kan med andre ord hvile ørene og tage en velfortjent mormorpause uden at gå på kompromis med attituden. Madame Butterfly Cantuccini er lækre, økologiske og fairtrade mandelkager, som er pakket i små, handy æsker a75 gram– det burde nok kunne lokke en kaffedate med i teltet …

Kaffe og kage og frem og tilbage …
Tusindvis af koncertglade livsnydere kan glæde sig til kompromisløse smagsoplevelser. Peter Larsen Kaffe rykker henover sommeren ud til koncerter og på festivalpladser med mobile kaffebarer – bl.a. i form af telte, en ombygget genbrugscontainer og på Christianiacykler. Her vil professionelle baristaer servere håndlavet, økologisk kaffe af friskmalede, hele fairtrade-bønner. Samme sted finder du Madame Butterfly-æskerne med lidt til den søde tand. Alt i alt altså små oaser, hvor du får god smag i munden – også med hensyn til bønderne ude i verden.

Ja, vi ved godt, at det er lidt frelst – ha’ en fed festival!

For mere information:
DirektørKristian Lauridsen/ 2627 2256 / kl@foodsolutions.dk
Food Solutions ApS
DK 8250–Egå Havvej 21

Se også mere på madame-butterfly.dk og foodsolutions.dk