GLUTENFRI

Der er dage, hvor man har travlt, og hvor det hele bare godt må gå lidt hurtigt. Sådanne dage er de rene fælder for en glutenallergiker. Kiks og kager frister alle vegne, men heldigvis er det blevet meget lettere at stå fristelserne imod. Madame Butterfly byder nemlig på knas, der er mindst ligeså lækkert og meget bedre for dig!

MB kanelhjerter
.

.

.

.

ØKOLOGISKE, NATURLIG GLUTENFRI KANELHJERTER
– hjertet banker for boghvede.
Det er næsten ikke til at tro, at boghvede kan slå hvedemel af banen, når der skal skønne småkager på bordet. Men det er altså tilfældet her. De glutenfrie kanelhjerter har masser af smag, sprødhed og brødbid. Overraskende anis slår tonen an, mens varme noter af kanel, koriander, kardemomme og honning langsomt slutter sig til koret af forkælelse.    .

..

 

MB-GF-Crisp-corn-web

 

 

 

 

 

CRISP BREAD Rice&Corn
økologiske, naturlig glutenfri,  lette, luftige og knasende sprøde
Kombinationen af ris og majs smager af solskin med en perfekt balance mellem salt, sødt og sundt. Pakket i poser à fire styk er de små lækkerbidskener lige til at nyde nu og her – hvor du end er. Ligesom Madame Butterflys mange andre produkter er CRISPBREADS selvfølgelig økologiske.

 

 

MB-GF-Crisp-buckwheat-web

 

 

 

 

 

CRISPBREAD Buckwheat
økologiske, naturlig glutenfri,  lette, luftige og knasende sprøde
Boghvedens dybe, nøddeagtige smag giver sammen med majsens sødme en perfekt balance mellem salt, sødt og sundt. Pakket i poser à fire styk er de små lækkerbidskener lige til at nyde nu og her – hvor du end er. Ligesom Madame Butterflys mange andre produkter er CRISPBREADS selvfølgelig økologiske.

 

 

 

2015-09 MB web 3-262

 

 

 

 

ØKOLOGISKE, NATURLIG GLUTENFRI CRISP ROLLS
– når sprødt møder sødt
Vi har rullet krips-kraps-knasende rør af rismel og chokolade omkring den blødeste, sødeste og rareste choko/hasselnøddemasse. Her mødes sprødt med sødt, og med sit bløde hjerte er disse crips rolls kageforkælelse helt uden gluten. Æsken indeholder fem praktiske poser a 2 styk – perfekt til madpakken, skovturen, i bilen – eller som tilbehør til en god vaniljeis.