HJEMMEBAG

Der er intet som duften af hjemmebag. Og den bliver kun bedre af at vide, at brødet er økologisk hele vejen igennem. Vi har mixet blandinger til de lækreste og mest saftige brød – du skal blot tilsætte vand!

 

 

 

 

ØKOLOGISK FLERKORNSBRØD
– den lækreste vej til glade ganer

Her får du den nemmeste opskrift på saftigt hjemmebag med et godt bid. Hvede, rug og hørfrø af den økologiske slags, selvfølgelig. Alt, du selv skal gøre, er at tilsætte rent postevand, ælte, forme – og vente. For ja, ventetiden kan godt være lang, når du ved, hvad der er i udsigt! En ideel melblanding til akut hygge – hjemme eller i sommerhuset, eller når du bare vil være sikker på succes. Æskens bagside guider dig igennem de lette trin til et gyldent brød, der med sin svampede struktur blot venter på iskoldt smør og en god skive ost.

 

 

 

 

 

 

 

ØKOLOGISKE GROVBOLLER
– sundt og vanedannede hjemmebag

Grovboller af denne slags har det med at forsvinde i takt med, at de kommer ud af ovnen. Sprød skorpe og lækker, saftig krumme med et godt bid. Hvede og rug af den økologiske slags, selvfølgelig. Brug bollerne i madpakken, som kuvertbrød eller til den sult, som hurtigt kan melde sig, når der er hjemmebag i huset. Æskens bagside inspirerer til spændende fyld.

 

 

 

 

 

 

 

ØKOLOGISK SOLSIKKEBRØD
– den mest intense smag af sommer

Sommer hele året rundt, var det noget? Med hjemmebagt solsikkebrød kan du til enhver tid bringe den mest intense, bløde og søde smag af solsikke frem på bordet. Nemt at gå til, endnu nemmere at sætte tænderne i. Brødets saftige krumme er en kombination af økologisk hvede og rug, så fibrene er helt på plads. Derfor har du her et velegnet brød til alle måltider.