SNACKS

Snacks er alt det sjove midt imellem: de små eftermiddagsmåltider, de lækre appetizers
inden middagen og de hyggelige overflødigheder ud på aftenen.
Vi har sørget for kvaliteten, så du kan nyde dem med god samvittighed.

 

MB øko spelt galettes

 

 

 

 

ORGANIC GALETTES spelt
– riskager uden ris!

Så kan det næsten ikke blive sundere – her får du luftige riskager, bare med 100 % fuldkornspelt! Intet under, at Nøglehullet har sat sit mærkat på. Det er din garanti for et sundere valg med flere kostfibre og fuldkorn – mindre salt, fedt og sukker. De usaltede ORGANIC GALETTES spelt fra Madame Butterfly er gode, som de er, men snig dig også til at kaste et stykke røget laks over – eller gå den søde vej med crunchy peanutbutter for eksempel.

 

Galettes-Multigrain

 

 

 

 

ORGANIC GALETTES multigrain
– spændende mix med god smag i munden

Glutenfri, usaltede, lette og med et overraskende pift af boghvedens karakteristiske milde nøddesmag. Madame Butterfly byder her på ORGANIC GALETTES multigrain – et unikt mix af fuldkornsris, majs, boghvede og hirse. Og samvittigheden er god hele vejen rundt. Når du nyder dine riskager, gør du nemlig verden til et bedre sted. Riskagerne er Fairtrade-certificeret, og med dit køb er du derfor med til at forbedre arbejds- og levevilkårene for nogle af verdens fattigste mennesker. Og så beskytter du oven i købet også miljøet.

 

 

MB øko fuldkornsstave

 

 

 

 

 

ØKOLOGISKE FULDKORNSSTAVE med hørfrø
Uhm – knasende, rustikke fuldkornsstave, der både smager og fylder godt. Med 55 gram fuldkorn pr. 100 gram er de geniale i madkassen sammen med sprøde grøntsager og lidt god dip eller hummus. Hver æske indeholder fire poser à 30 gram, og derfor er fuldkorsstavene også et hit i tasken eller bilen, så du kan stille sult og samvittighed på farten. Fik vi nævnt, at fuldkornsstavene er et absolut must på ostebordet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ØKOLOGISKE GRISSINI med rosmarin
– en sand appetitvækker

Højt oppe i de italienske bjerge sværmer en karakteristisk duft af tørrede krydderurter. Forestil dig en terrasse hugget ind i bjergsiden, en solnedgang, en flaske hvidvin, en skål oliven og de snoede, økologiske GRISSINI med rosmarin fra Madame Butterfly – lavet efter gammel italiensk opskrift, selvfølgelig. Mere skal der ikke til for at skabe en af livets mange lykkelige stunder. De luftige herligheder gør det også godt som tilbehør til supper, pastaretter eller på ostebordet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ØKOLOGISKE GRISSINI classic
– en luftig himmerigsmundfuld

De italienske mamma’er kan bare noget med mel, salt, olie og gær. Sådan har det været i generationer, og sådan er det også hos Madame Butterfly. Prøv de lette, luftige ØKOLOGISKE GRISSINI classic – en snoet, italiensk himmerigsmundfuld, som får violinerne til at spille på kryds og tværs af de smalle stræder. Nyd dem til et glas vin inden maden – og prøv dem også som tilbehør til salater eller på oste- og tapasbordet.