SNACKS

Snacks er alt det sjove midt imellem: de små eftermiddagsmåltider, de lækre appetizers
inden middagen og de hyggelige overflødigheder ud på aftenen.
Vi har sørget for kvaliteten, så du kan nyde dem med god samvittighed.

 

 

 

 

ØKOLOGISKE FULDKORNSSTAVE med hørfrø
Uhm – knasende, rustikke fuldkornsstave, der både smager og fylder godt. Med 55 gram fuldkorn pr. 100 gram er de geniale i madkassen sammen med sprøde grøntsager og lidt god dip eller hummus. Hver æske indeholder fire poser à 30 gram, og derfor er fuldkorsstavene også et hit i tasken eller bilen, så du kan stille sult og samvittighed på farten. Fik vi nævnt, at fuldkornsstavene er et absolut must på ostebordet?

 

 

MB Mini brødstave

 

 

 

 

 

 

 

 

ØKOLOGISKE FULDKORNSSTAVE med oliven
Prikken over i’et til et dejligt ostebord.

 

 

2015-09 MB web 3-250

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ØKOLOGISKE GRISSINI med rosmarin
– en sand appetitvækker

Højt oppe i de italienske bjerge sværmer en karakteristisk duft af tørrede krydderurter. Forestil dig en terrasse hugget ind i bjergsiden, en solnedgang, en flaske hvidvin, en skål oliven og de snoede, økologiske GRISSINI med rosmarin fra Madame Butterfly – lavet efter gammel italiensk opskrift, selvfølgelig. Mere skal der ikke til for at skabe en af livets mange lykkelige stunder. De luftige herligheder gør det også godt som tilbehør til supper, pastaretter eller på ostebordet.

 

 

 

2015-09 MB web 3-262
GLUTENFRI OG ØKOLOGISKE CRIPS ROLLS
– når sprødt møder sødt
Vi har rullet krips-kraps-knasende rør af rismel og chokolade omkring den blødeste, sødeste og rareste choko/hasselnøddemasse. Her mødes sprødt med sødt, og med sit bløde hjerte er disse crips rolls kageforkælelse helt uden gluten. Æsken indeholder fem praktiske poser a 2 styk – perfekt til madpakken, skovturen, i bilen – eller som tilbehør til en god vaniljeis.