Tofusalat med ølandshvede

Denne opskrift er nøglehuls- og fuldkornsmærket

tofu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tofusalat med ølandshvede (4 pers.)

300 g ølandshvedekerner
200 g tofu
10 g basilikum
10 g citronskal
15 g citronsaft
50 g sesamfrø
10 g ingefær
150 g granatæble
100 g salatmix
100 g agurk
50 g peberfrugt
50 g soja
14 g olivenolie

Tænd ovnen på 190 grader. Skær tofu ud i små tern. Tilsæt soja, sesamkerner, revet ingefær,
revet citronskal og citronsaft til tofuen på et ildfastfad og sæt ind i ovnen i ca. 45 minutter.
Rør/vend dem et par gange undervejs. Sæt ølandshvedekernerne til at koge efter anvisning på pakken.
Hak basilikum fint og tilsæt de færdige ølandshvedekerner sammen med en spsk olivenolie. Skær agurk
og peberfrugt ud i fine tern. Pil granatæblet og skyl salaten. Når tofuen er færdig blandes alle
ingredienserne sammen til en salat.