Pitabrødspanini

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 15 minutter

Tilberedning: 5 minutter

Lav sprøde panini af dit Madame Butterfly pitabrød med denne nemme opskrift. Denne variant består af pesto, aubergine, spinat, ost og tomat.

Ingredienser

Ingredienser

4Madame Butterfly pitabrød (fuldkorn eller almindelig)
1 glasGrøn eller rød pesto
1 stkAubergine
75 gSpinat
2Tomater, skiveskåret
2Bøffelmozzerella, skiveskåret
Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

1. Sautér spinat på en tør pande, til det er faldet sammen.
2. Skær aubergine i skiver á ca. 0,5 cm og steg dem på en pande med olivenolie ved middelvarme 2-3 minutter på hver side. Krydr dem eventuelt med lidt salt og peber.
3. Flæk pitabrødene med en brødkniv og smør dem med et tyndt lag pesto på begge sider.
4. Læg stegt aubergine, tomat, bøffelmozzerella og spinat på den ene halvdel af pitabrødet og læg derefter det andet halve stykke brød ovenpå.
5. Grill pitabrødene i en paninigrill eller rist dem på begge sider, til de er sprøde og osten er smeltet.
6. Skær dem i halve og nyd dem lune.

Tip:

Du kan selvfølgelig putte lige, hvad du foretrækker i din pitabrødspanini. Det kan for eksempel være ost & skinke eller måske Madame Butterfly nøddecreme…

Hvis du har rester af dit pitabrød kan du lave dem til sprøde pitabrødschips med krydder- og hvidløgsolie.