Snackbar med nøddecreme

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 30 minutes

Tilberedning: 1 time

Disse snackbarer er geniale til at stille eftermiddagssulten eller have med i madpakken. Du kan anvende de nødder og frø, som du har liggende i skabet.

Ingredienser

Ingredients

40 gPeanut butter
40 gHonning
40 gKokosolie
1 tskVaniljesukker
20 gChiafrø
30 gQuinoa
150 gMadame Butterfly Crunch
100 gNødder (f.eks. mandler)
60 gMadame Butterfly Nøddecreme
35 gMørk chokolade (kan undlades)

Fremgangsmåde

1. Kom peanutbutter, honning, kokosolie og vaniljesukker i en skål, og varm det op til det har en ensartet konsistens.
2. Tilføj chiafrø, quinoa og crunch og bland det sammen.
3. Tilsæt derefter nødderne og nøddecremen.
4. Fordel blandingen i en bradepande med bagepapir. Tryk blandingen godt sammen.
5. Smelt mørk chokolade, og dryp det udover massen.
6. Dæk bradepanden over, og stil det på køl i mindst 1 time.
7. Skær herefter massen ud i den ønskede størrelse, og nyd dem afkølet. Opbevar dem i tætsluttende emballage.

Tip:

Opbevar dine barer i køleskabet.