Chocolate ice-cream
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 Minutter
Tilberedning: 12 hours
Course of action: Beat the heavy cream with sugar. Add the nodde cream, vanilla and salt and mix them. Freeze it at least for 12h. Tip: You can add mint for freshness.
Ingredienser
Ingredienser
100 g | Madame Butterfly Hazelnut cream |
300 ml | Heavy cream 38% |
50 g | Madame Butterfly cane sugar |
Vanilla | |
1 g | Salt |
5 g | Mint |
Fremgangsmåde
Course of action:
Beat the heavy cream with sugar. Add the nodde cream, vanilla and salt and mix them.
Freeze it at least for 12h.
Tip:
You can add mint for freshness.
Flere spændende opskrifter
Naanbrød med avocado og æg
Varm nannbrødet i ovn 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Knus avocadoen, skær tomaterne (gem lidt til topping) og bland dem eller blend dem sammen med en røremaskine for at opnå en pasta. Fordel det på brødet. Kom lidt tomat på... Læs mere »
Naanbrød med humus og topping
Varm nannbrødet i ovn 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Smør derefter humus på brødet. Skær tomater, løg og oliven i ønsket størrelse, og kom det på, sammen med fetaost. Top af med frisk persille og giv det hele en smule... Læs mere »
Rhubarb Fizz / Rababer Fizz
Rababer sirup: Trin 1: Rabarberne koges sammen med vandet i 10 minutter. Trin 2: Blandingen sigtes fra i en ny gryde, hvor sigtevandet gemmes. Trin 3: Sigtevandet koges op med sukker, og skal simre i ca. 30-40 minutter til siruppen begynder at tykne en smule (Siruppen tykner yderligere på køl). Trin 4: Lad siruppen køle... Læs mere »
Madame Butterfly´s Müsli med Skyr
Step 1: Fordel halvdelen af din müsli i bunden af to glas eller skåle Step 2: Top med skyr og drys med den resterende müsli Step 3: Skær bær eller frugt i mindre stykker og put dem på toppen Tip: Hvis du ønsker en mere sød morgenmad eller snack kan du erstatte neutral styr med... Læs mere »