Naanbrød med humus og topping

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 5 Minutter

Tilberedning: 5 Minutter

Varm nannbrødet i ovn 3-5  minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Smør derefter humus på brødet. Skær tomater, løg og oliven i ønsket størrelse, og kom det på, sammen med fetaost. Top af med frisk persille og giv det hele en smule… Læs mere »

Ingredienser

Naanbrød med humus og topping

4 Stk.Madame Butterfly Naanbrød
8 Stk.Tomater
20 Stk.Oliven
40 Stk.Fetaost
2 Stk.Løg
200 gHumus
4 KvistPersille

Fremgangsmåde

Varm nannbrødet i ovn 3-5  minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min.

Smør derefter humus på brødet.

Skær tomater, løg og oliven i ønsket størrelse, og kom det på, sammen med fetaost.

Top af med frisk persille og giv det hele en smule olivenolie.

Tip:

Du kan selvfølgelig prøve dig frem med andre spændende ingredienser efter egen smag.

Flere spændende opskrifter