Naanbrød med hummus og topping

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 5 Minutter

Tilberedning: 5 Minutter

Naanbrød kan bruges på uendelige antal måder, f.eks. som tilbehør til supper, gryderetter eller som snack, men her får I opskriften på en hurtig og lækker aftensmad med Madame Butterflys Naanbrød, der kun kræver få ingredienser.

Ingredienser

Naanbrød med hummus og topping

4 Stk.Madame Butterfly Naanbrød
200 gHummus
8 Stk.Tomater
2 Stk.Løg
20 Stk.Oliven
40 Stk.Fetaost
4 KvistPersille

Fremgangsmåde

1. Varm naanbrødet i ovn i 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket, eller smid det på grillen i 1-2 min.
2. Smør hummus på brødet.
3. Skær tomater, løg og oliven i ønsket størrelse, og kom det på sammen med fetaost.

Top af med frisk persille og giv evt. det hele en smule olivenolie.

Tip:

Du kan selvfølgelig prøve dig frem med andre spændende ingredienser efter egen smag.

Flere spændende opskrifter