Snackbar med chokolade cream

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 30 minutes

Tilberedning: 1 time

Varm jordnøddesmør, kokosolie, honning en smule op og bland til en jævn masse. Rør frø og havre i. Tilsæt derefter nødderne og hasselnøddecremen. Kom blandingen i en gryde og tryk den ned. Dæk stængerne med folie og opbevar det i køleskabet i 1 time. Tip: Opbevare dine bars i køleskabet

Ingredienser

Ingredients

40 gPeanut butter
40 gHoney
150 gMadame Butterfly koldskals crunch
30 gMadame Butterfly Quinoa
60 gHazelnut cream
100 gNut mix
40 gCoconut oil
20 gChia seeds

Fremgangsmåde

Varm jordnøddesmør, kokosolie, honning en smule op og bland til en jævn masse. Rør frø og havre i. Tilsæt derefter nødderne og hasselnøddecremen. Kom blandingen i en gryde og tryk den ned. Dæk stængerne med folie og opbevar det i køleskabet i 1 time.

Tip:

Opbevare dine bars i køleskabet

Flere spændende opskrifter