Snackbar med hørfrø

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 30 minutes

Tilberedning: 2 timer

Læg bagepapir i en gryde. Rist quinoaen og bland den med havren. I en skål blandes havre og quinoa, frø og nødder. Tilsæt jordnøddesmør, 35 g kokosolie og honning. Kom blandingen på panden og tryk den ned. Smelt chokoladen med 10 g kokosolie og hæld den på toppen. Lad gryden stå i køleskabet i 2… Læs mere »

Ingredienser

Ingredienser

75 gPeanut butter
40 gHoney
150 gMadame Butterfly koldskals crunch
30 gMadame Butterfly Quinoa
20 gFlax seeds
100 gNuts mixed
35 gCoconut oil

Sauce

35 gChocolate
10 gCoconut oil

Fremgangsmåde

Læg bagepapir i en gryde. Rist quinoaen og bland den med havren. I en skål blandes havre og quinoa, frø og nødder. Tilsæt jordnøddesmør, 35 g kokosolie og honning. Kom blandingen på panden og tryk den ned. Smelt chokoladen med 10 g kokosolie og hæld den på toppen. Lad gryden stå i køleskabet i 2 timer

Tip:

Opbevar dine bars i køleskab og tag dem ud 5min. inden servering.

Flere spændende opskrifter