Snackbar med hørfrø

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 30 minutes

Tilberedning: 2 timer

Har du brug for et sundere alternativ til en almindelig chokoladebar, er de her snackbarer perfekte! Nyd dem også på farten, i madpakken eller til eftermiddagskaffen.

Ingredienser

Ingredienser

30 gQuinoa
150 gMadame Butterfly Crunch
20 gHørfrø
100 gBlandede nødder
75 gPeanut butter
40 gHonning
35 gKokosolie

Sauce

35 gMørk chokolade
10 gKokosolie

Fremgangsmåde

1. Læg bagepapir i en bradepande.
2. Rist quinoaen og bland den derefter med Crunch, hørfrø og nødder.
3. Tilsæt peanut butter, 35 g kokosolie og honning.
4. Kom blandingen i bradepanden og tryk den ned.
5. Smelt den mørke chokolade med 10 g kokosolie og hæld den på toppen.
6. Lad bradepanden stå i køleskabet i 2 timer og skær herefter barerne ud i den ønskede størrelse.

Tip:

Opbevar dine barer i køleskabet og tag dem ud et par minutter inden servering.

Flere spændende opskrifter