Ingredienser
Ingredients
40 g | Peanut butter |
40 g | Honning |
40 g | Kokosolie |
1 tsk | Vaniljesukker |
20 g | Chiafrø |
30 g | Quinoa |
150 g | Madame Butterfly Crunch |
100 g | Nødder (f.eks. mandler) |
60 g | Madame Butterfly Nøddecreme |
35 g | Mørk chokolade (kan undlades) |
Fremgangsmåde
1. Kom peanutbutter, honning, kokosolie og vaniljesukker i en skål, og varm det op til det har en ensartet konsistens.
2. Tilføj chiafrø, quinoa og crunch og bland det sammen.
3. Tilsæt derefter nødderne og nøddecremen.
4. Fordel blandingen i en bradepande med bagepapir. Tryk blandingen godt sammen.
5. Smelt mørk chokolade, og dryp det udover massen.
6. Dæk bradepanden over, og stil det på køl i mindst 1 time.
7. Skær herefter massen ud i den ønskede størrelse, og nyd dem afkølet. Opbevar dem i tætsluttende emballage.
Tip:
Opbevar dine barer i køleskabet.