Mindre sukker
Vi reducerer sikker- og fedtindholdet
– og tilføjer flere fibre i produkterne
Gå på opdagelse hos Madame Butterfly
PLMA New Product Expo 2023
Igen i år er to af Madame Butterfly’s produkter blevet udvalgt som værende innovative og originale af PLMA (The Private Label Manufacturers Association). Derfor er de præsenteret ved “New Product Expo” på PLMA-messen 2023 i Amsterdam, hvilket vi er meget stolte af!
Derfor vælger vi fuldkorn
Hos Madame Butterfly vil vi gerne fejre Årets Fuldkornsdag ved at fortælle lidt om de fordele, der er ved fuldkorn. Vi er nemlig en del af Fuldkornspartnerskabet, som arbejder for at fremme danskernes sundhed ved at få dem til at spise mere fuldkorn.
Fremtidens fødevarer dyrkes af nutidens helte!
Vi skal en tur til Lolland. Nærmere bestemt ud på gården Stinelund ved Døllefjelde. Dér, hvor idealerne vejer tungt, og hvor ’Plejer’ for længst er pløjet langt ned i jorden. Mød én af vores lokale helte, Ulrik Damgaard Høegh. En mand, der fulgte sit hjerte og vendte hjem til den fædrene gård for at blive økologisk planteavler. Det er ham, der dyrker vores sæddodder!
Fremtidens fødevarer kommer fra Egå
»For vores vedkommende er perspektivet i bund og grund, at vi har et ønske om at arbejde mere med lokale råvarer og ud over det, så kender vi jo til de klimamæssige fordele, der er i, at vi spiser vores proteiner på en anden måde end blot ved at spise store bøffer,« siger administrerende direktør for Food Solutions, Kristian Lauridsen.
Overnight oats
Skal din morgenmad være nem, lækker og mættende? Så prøv denne opskrift på overnight oats med Madame Butterfly Havregrød. Du kan selv vælge, om du vil bruge varianten med æble & kanel eller den med æble & blåbær. Tilsæt kun mælk, yoghurt og din yndlings topping. Hvis du ønsker din kop overnight oats mere sød og med en snert af vanilje, så kan du tilsætte lidt vaniljesukker. Overnight oats kan holde sig et par dage i køleskab, så du kan lave til flere dage i forvejen. Nemmere bliver det ikke 🙂
Tyk kakaomilkshake
Her er mit bedste bud på nem, hjemmelavet og tyk kakaomilkshake med Fairtrade kakaopulver. En milkshake deluxe, vil jeg næste kalde den.
Varm kakao
Her er mit bedste bud på nem, hjemmelavet varm kakao med økologisk, Fairtrade kakao og økologisk rørsukker. Jeg foretrækker at toppe min med flødeskum og et drys kakaopulver. Velbekomme.
Pitabrødspanini
Lav sprøde panini af dit Madame Butterfly pitabrød med denne nemme opskrift. Denne variant består af pesto, aubergine, spinat, ost og tomat.
Dalgona kaffe
Dalgona kaffe er den trendy kaffe, der stammer fra Korea. Den består af en cremet, pisket kaffeskum af kaffe, vand og rørsukker serveret ovenpå et glas med masser af isterninger og mælk eller plantedrik. Rør rundt i glasset, inden dalgona kaffen nydes. Skummet består af lige dele rørsukker, kaffe og kogende vand - så simpelt er det 🙂
Citroncheesecake med lemoncurd og Belgian Cookies i glas
Imponér dine gæster med denne nyfortolkning af citroncheesecake (uden husblas) med bund af Madame Butterfly Belgian Cookies og hjemmelavet lemoncurd - alt sammen portionsanrettet i glas. Lemoncurd er simpelt at lave, men hvis du ikke foretrækker det, kan du sagtens købe færdiglavet lemoncurd i dagligvareforretninger. Glassene, cheesecakesene serveres i på billedet, er tomme og rensede glas fra hhv. Madame Butterfly Nøddecreme og Kakaocreme.
Kaffecheesecake med Belgian Cookies
Imponér dine gæster med denne fyldige og smagfulde no-bake, cremede kaffecheesecake med bund af Madame Butterfly Belgian Cookies.
Pitabrødschips
Denne opskrift er en perfekt måde at undgå madspild på! Her bruger du nemlig dine rester (du kan selvfølgelig også bruge friske) af Madame Butterfly pitabrød til at lave smagfulde og sprøde pitachips med henholdsvis krydder - og hvidløgsolie. Servér dem med din yndlings dyppelse.
Skumfiduser med lakrids
Når vejret bliver lunere og aftenerne længere, er det perfekt vejr til bål og dermed også lækre s'mores. For at gøre dem endnu mere lækre, kan man lave skumfiduserne selv. Disse skumfiduser er lavet med lakridspulver, men man kan lave dem lige i de former, farver og de smage, som man vil.
Krydret frugttærte
Med denne opskrift kan du lave en smagfuld og lækker kage med dine yndlingsfrugter og en masse krydderier.
Speltotto med cherrytomater, svampe, rygeost og laks
Spelt er ikke bare en ny hip ting. Vores forfædre var også vilde med spelt. Og det er ikke så underligt. Smagen er unik, og mange oplever, at de føler sig mætte i længere tid. Speltkernerne kan bruges i stedet for pasta eller ris, og derfor egner de sig godt som erstatning for ris i risotto. Speltotto minder om den klassiske risotto, men er i stedet lavet på mættende speltkerner. Denne kan laves i mange udgaver, men her er mit bud på en smagfuld og cremet af slagsen. Vores spelt er naturligvis økologisk, nøglehulsmærket og har et højt indhold af fuldkorn.
Opskrifter af Madame Butterfly
Opskrifter
Gå på opdagelse i vores univers af opskrifter: Alt fra morgenmad, henover hovedretter til lækre snacks, desserter og drinks, med og uden alkohol.
Tema
Picnic
Skab rammerne om den perfecte picnic en varm sommerdag med Pirogger med speltkerner, spinat, flødeost og forårsløg.
Tema
Sæddodder
Sæddodder, eller på latin Camelina Sativa, er et fantastisk frø, som for længe siden forsvandt fra de danske marker. Nu bliver det dyrket igen af de lokale bønder. Her kan du finde en ny og spændende opskrift med dette “nye” frø.
Seneste nyheder
PLMA New Product Expo 2023
Igen i år er to af Madame Butterfly’s produkter blevet udvalgt som værende innovative og originale af PLMA (The Private Label Manufacturers Association). Derfor er de præsenteret ved “New Product Expo” på PLMA-messen 2023 i Amsterdam, hvilket vi er meget stolte af!
Derfor vælger vi fuldkorn
Hos Madame Butterfly vil vi gerne fejre Årets Fuldkornsdag ved at fortælle lidt om de fordele, der er ved fuldkorn. Vi er nemlig en del af Fuldkornspartnerskabet, som arbejder for at fremme danskernes sundhed ved at få dem til at spise mere fuldkorn.
Fremtidens fødevarer dyrkes af nutidens helte!
Vi skal en tur til Lolland. Nærmere bestemt ud på gården Stinelund ved Døllefjelde. Dér, hvor idealerne vejer tungt, og hvor ’Plejer’ for længst er pløjet langt ned i jorden. Mød én af vores lokale helte, Ulrik Damgaard Høegh. En mand, der fulgte sit hjerte og vendte hjem til den fædrene gård for at blive økologisk planteavler. Det er ham, der dyrker vores sæddodder!
Fremtidens fødevarer kommer fra Egå
»For vores vedkommende er perspektivet i bund og grund, at vi har et ønske om at arbejde mere med lokale råvarer og ud over det, så kender vi jo til de klimamæssige fordele, der er i, at vi spiser vores proteiner på en anden måde end blot ved at spise store bøffer,« siger administrerende direktør for Food Solutions, Kristian Lauridsen.