Mindre sukker
Vi reducerer sikker- og fedtindholdet
– og tilføjer flere fibre i produkterne
Gå på opdagelse hos Madame Butterfly
Fremtidens fødevarer kommer fra Egå
»For vores vedkommende er perspektivet i bund og grund, at vi har et ønske om at arbejde mere med lokale råvarer og ud over det, så kender vi jo til de klimamæssige fordele, der er i, at vi spiser vores proteiner på en anden måde end blot ved at spise store bøffer,« siger administrerende direktør for Food Solutions, Kristian Lauridsen.
Naanbrød med avocado og æg
Varm nannbrødet i ovn 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Knus avocadoen, skær tomaterne (gem lidt til topping) og bland dem eller blend dem sammen med en røremaskine for at opnå en pasta. Fordel det på brødet. Kom lidt tomat på... Read more »
Naanbrød med humus og topping
Varm nannbrødet i ovn 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Smør derefter humus på brødet. Skær tomater, løg og oliven i ønsket størrelse, og kom det på, sammen med fetaost. Top af med frisk persille og giv det hele en smule... Read more »
Rhubarb Fizz / Rababer Fizz
Rababer sirup: Trin 1: Rabarberne koges sammen med vandet i 10 minutter. Trin 2: Blandingen sigtes fra i en ny gryde, hvor sigtevandet gemmes. Trin 3: Sigtevandet koges op med sukker, og skal simre i ca. 30-40 minutter til siruppen begynder at tykne en smule (Siruppen tykner yderligere på køl). Trin 4: Lad siruppen køle... Read more »
Madame Butterfly´s Müsli med Skyr
Step 1: Fordel halvdelen af din müsli i bunden af to glas eller skåle Step 2: Top med skyr og drys med den resterende müsli Step 3: Skær bær eller frugt i mindre stykker og put dem på toppen Tip: Hvis du ønsker en mere sød morgenmad eller snack kan du erstatte neutral styr med... Read more »
Nøddecreme Is
Pisk fløde med sukker. Tilføj nøddecreme, vanilje og salt og bland massen sammen. (valgfri) Hak friske pynteblade og tilsæt massen. Frys ismassen i mindst 12 timer.
Banan-sushi
Skær banan i ønskede stykker. Put nøddecreme på ydersiden af bananstykkerne. Rul nu bananstykkerne i hakket nødder, anret og server.
Chiagrød med sæddodder
Rør kokosmælken sammen med chiafrø, sæddodder, vanilje og salt. Lad grøden stå i 10 min. og rør sammen igen. Stil på køl til dagen efter. Dagen efter røres grøden godt sammen og den kan nu drysses med granola, friske bær eller andet. Tip: Husk at du kan genbruge glas fra flere af vores produkter. Her... Read more »
Knækbrød med sæddodder
Forvarm ovnen på 190 C varmluft. Æg og salt blandes sammen i en skål. De øvrige ingredienser tilsættes og blandes sammen. Blandingen fordeles i et tyndt lag på en bageplade beklædt med bagepapir Bages i ovnen i ca 12 min
Strawberry limeade
Lav siruppen ved at kombinere økologisk rørsukker fra Madame Butterfly med 80 ml vand, varm den op, indtil den smelter. Bland alle ingredienserne sammen i en krukke og lad det stå i køleskabet i 2-3 timer. Tip: Top denne lækre drink med mynte.
Caipirinha
I et lavt glas eller i en cocktailshaker kombineres limen med sukkeret og forsigtigt knuses og presses limesaften ud af limefrugterne. Tilsæt cachaca og limesaft, rør eller ryst godt. Hæld drikken op og tilsæt den knuste is. Tip: Husk at du kan genbruge glas fra flere af vores produkter. Her har vi lavet Caipirinha i... Read more »
Opskrifter af Madame Butterfly
Opskrifter
Gå på opdagelse i vores univers af opskrifter: Alt fra morgenmad, henover hovedretter til lækre snacks, desserter og drinks, med og uden alkohol.
Tema
Picnic
Skab rammerne om den perfecte picnic en varm sommerdag med Pirogger med speltkerner, spinat, flødeost og forårsløg.
Tema
Sæddodder
Sæddodder, eller på latin Camelina Sativa, er et fantastisk frø, som for længe siden forsvandt fra de danske marker. Nu bliver det dyrket igen af de lokale bønder. Her kan du finde en ny og spændende opskrift med dette “nye” før.
Seneste nyheder
Fremtidens fødevarer kommer fra Egå
»For vores vedkommende er perspektivet i bund og grund, at vi har et ønske om at arbejde mere med lokale råvarer og ud over det, så kender vi jo til de klimamæssige fordele, der er i, at vi spiser vores proteiner på en anden måde end blot ved at spise store bøffer,« siger administrerende direktør for Food Solutions, Kristian Lauridsen.