Hovedretter
Her finder du lækre og inspirerende økologiske opskrifter på hovedretter lavet med Madame Butterfly produkter.
Naanbrød med avocado og æg
Varm nannbrødet i ovn 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Knus avocadoen, skær tomaterne (gem lidt til topping) og bland dem eller blend dem sammen med en røremaskine for at opnå en pasta. Fordel det på brødet. Kom lidt tomat på… Read more »
Naanbrød med humus og topping
Varm nannbrødet i ovn 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Smør derefter humus på brødet. Skær tomater, løg og oliven i ønsket størrelse, og kom det på, sammen med fetaost. Top af med frisk persille og giv det hele en smule… Read more »
Hjemmelavet koldskål
Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, mas dem sammen med sukkeret. Pisk æggeblomme, vaniljesukker og sukker lyst og luftigt. Vend forsigtigt tykmælken i æggeblandingen og herefter kærnemælk. Server med Madame Butterfly Koldskåls Crunch og friske bær Tip: Du kan tilføje 1 spsk. citronsaft for et ekstra pift.