Hovedretter
Med disse opskrifter på hovedretter bliver det en leg at kreere spændende og smagfuld aftensmad (eller frokost). Opskrifterne er lette at gå til og tager ikke lang tid at lave – så kan du bruge tid på det, der er vigtigt for dig.
Smashed pitabrød med kidneybønner
Forkæl dig selv med disse græsk-inspirerede smashed pitabrød med bælgfrugter! Top dem med lækker og nem tzatziki og en masse grønt. Du vælger selv, om pitabrødene skal være med fuldkorn eller ej 🙂
Gregor´s Vegatatar
Vil du prøve noget nyt og sommer friskt, som kan imponere dine gæster?
Prøv at tilbyd dem denne lækre vegatatar, som selvfølgelig kan tilpasses til netop din smag med andre krydderier end dem vi forslår her i opskriften.
Det er helt op til dig at eksperimentere så du finder frem til lige netop din, og dine gæsters favorit blanding.
Perfekt som starter til dit næste sommer arrangement i godt selskab med et glas bobler eller som tilbehør til din hovedret. Velbekomme!
Pitabrødspanini
Lav sprøde panini af dit Madame Butterfly pitabrød med denne nemme opskrift. Denne variant består af pesto, aubergine, spinat, ost og tomat.
Speltotto med cherrytomater, svampe, rygeost og laks
Spelt er ikke bare en ny hip ting. Vores forfædre var også vilde med spelt. Og det er ikke så underligt. Smagen er unik, og mange oplever, at de føler sig mætte i længere tid. Speltkernerne kan bruges i stedet for pasta eller ris, og derfor egner de sig godt som erstatning for ris i risotto. Speltotto minder om den klassiske risotto, men er i stedet lavet på mættende speltkerner. Denne kan laves i mange udgaver, men her er mit bud på en smagfuld og cremet af slagsen. Vores spelt er naturligvis økologisk, nøglehulsmærket og har et højt indhold af fuldkorn.
Blomkålscouscous med bagte gulerødder og sprød knækbrødstopping
Prøv denne lækre opskrift på blomkålscouscous, der er mættet med varme krydderier og med sprød knækbrødstopping som prikken over i’et.
Pitabrød med sød kartoffel, æbler og kylling
Elsker du pitabrød og elsker du fuldkorn? Så prøv denne lækre opskrift med Madame Butterfly’s fuldkornspitabrød.
Butternut Squash Suppe
Denne Butternut Squash Supper er et ægte vinter hit! Dens runde smag og varme balancere godt til det danske vintervejr.
Til dem som godt kan lide at det river lidt, kan vi anbefale at komme en stærkere chilisort i suppen, prøv eventuelt den legendariske Carolina Reaper, men husk at så bliver det STÆRKT!
Naanbrød med avocado og æg
En simpel og hurtig ret, der både kan bruges som en lækker morgenmad til weekenden eller som en nem hovedret i hverdagen.
Naanbrød med hummus og topping
Naanbrød kan bruges på uendelige antal måder, f.eks. som tilbehør til supper, gryderetter eller som snack, men her får I opskriften på en hurtig og lækker aftensmad med Madame Butterflys Naanbrød, der kun kræver få ingredienser.