Smørrebrød med æg
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 9 minutter
Knækbrød er et fantastisk alternativ til det traditionelle smørrebrød, og her er en hurtig og lækker frokostidé til dig: et delikat smørrebrød med æg og tomat på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, hvilket gør det nemt at få fibre i din kost. Det er en velsmagende måde at nyde din frokost på, som tilfredsstiller dine smagsløg. Prøv det og oplev en ny favorit!
Ingredienser
Smørrebrød med æg og tomat
1 pakke | Madame Butterfly Fuldkornsknækbrød |
2 g | Æg |
2 shot | Tomat |
Purløg | |
Mayonnaise | |
Salat |
Fremgangsmåde
Kom vand i en gryde og skru op på høj varme
Når vandet koger skru ned på mellemlav varme
Kom dine æg i vandet og lad dem koge i 9 minutter
Når de har kogt i 9 minutter kom æggene i en skål med kold vand og lad dem stå lidt
Mens æggene køler skær salat og tomat
Pil æggene, når de er afkølet og skær dem i passende stykker
Kom æg, salat og tomat på dit knækbrød og tilføj lidt mayo og purløg