Amerikanske kakaopandekager

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 10 minutter

Tilberedning: 15 minutter

Forkæl dig selv og dine nære med amerikanske kakaopandekager. Madame Butterfly’s fairtrade kakaopulver giver dine pandekagerne en rund og fyldig smag.

Ingredienser

Amerikanske kakaopandekager

2.5 dlHvedemel
2 spskMadame Butterfly rørsukker
2 spskMadame Butterfly kakaopulver
2 tskBagepulver
1 tskVaniljesukker
1 knivspidsSalt
2Æg
1.5 dlMælk
30 gSmør, smeltet

Topping

4 spskMadame Butterfly nøddecreme
2 håndfuldeFriske bær

Fremgangsmåde

1. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
2. Pisk mælk og æg sammen med de tørre ingredienser, så dejen bliver en homogen masse.
3. Rør det smeltede og afkølede smør i dejen. Dejen skal være tykkere end en almindelig pandekagedej.
4. Opvarm en pande med lidt smør. Når panden er varm kommes der tre klatter (á ca. 0,5 dl) pandekagedej på, der skal flyde lidt ud af sig selv.
5. Pandekagerne skal stege et par minutter ved middelvarme på hver side. Pandekagen skal have fået små bobler, inden den vendes.
6. Servér dine lune, amerikanske kakaopandekager med Madame Butterfly nøddecreme samt friske bær.

Opskriften giver ca. 12 amerikanske kakaopandekager.