Apple Pie med Økologiske Havrekiks
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Økologi er også … at bruge nedfaldsæbler. Gør som Madame Butterfly og drag ud i det blå efter det allersidste røde guld, der ligger i græsset. Danske æbler er verdensklasse, og som de ligger dér i græsset stråler de i al deres usprøjtethed. De er sunde, de er bæredygtige, de er økologiske – og så er de super nemme at trylle om til en virkelig velsmagende Apple Pie sammen med Madame Butterfly’s Økologiske Havrekiks. Prøv Madame Butterfly’s skønne Apple Pie med Økologiske Havrekiks!
Ingredienser
Ingredienser
6 stk | Æbler, skrællede, udkernede og skåret i skiver |
1 spsk | Citronsaft |
1 tsk | Kanel, stødt |
0.5 tsk | Nellike, stødt |
0.5 tsk | Muskatnød, stødt |
100 g | Madame Butterfly Rørsukker |
1 spsk | Maizena |
200 g | Madame Butterfly Havrekiks |
100 g | Smør, smeltet |
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland æbleskiverne med citronsaft, kanel, nelliker, muskatnød, sukker og maizena i en stor skål.
- Knus Madame Butterfly Havrekiksene groft i en anden skål. Bland dem med smeltet smør.
- Fordel halvdelen af havrekiksblandingen i bunden i en smurt, ildfast form eller tærtefad.
- Hæld æbleblandingen over havrekiksene.
- Drys resten af havrekiksene over æblerne.
- Bag kagen i cirka 35-40 minutter, indtil toppingen er gyldenbrun, og æblerne er møre.
- Serveres lun med en kugle vaniljeis, flødeskum eller creme fraiche.