Apple Pie med Økologiske Havrekiks

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 10 minutter

Tilberedning: 35 minutter

Økologi er også … at bruge nedfaldsæbler. Gør som Madame Butterfly og drag ud i det blå efter det allersidste røde guld, der ligger i græsset. Danske æbler er verdensklasse, og som de ligger dér i græsset stråler de i al deres usprøjtethed. De er sunde, de er bæredygtige, de er økologiske – og så er de super nemme at trylle om til en virkelig velsmagende Apple Pie sammen med Madame Butterfly’s Økologiske Havrekiks. Prøv Madame Butterfly’s skønne Apple Pie med Økologiske Havrekiks!

Ingredienser

Ingredienser

6 stkÆbler, skrællede, udkernede og skåret i skiver
1 spskCitronsaft
1 tskKanel, stødt
0.5 tskNellike, stødt
0.5 tskMuskatnød, stødt
100 gMadame Butterfly Rørsukker
1 spskMaizena
200 gMadame Butterfly Havrekiks
100 gSmør, smeltet

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Bland æbleskiverne med citronsaft, kanel, nelliker, muskatnød, sukker og maizena i en stor skål.
  3. Knus Madame Butterfly Havrekiksene groft i en anden skål. Bland dem med smeltet smør.
  4. Fordel halvdelen af havrekiksblandingen i bunden i en smurt, ildfast form eller tærtefad.
  5. Hæld æbleblandingen over havrekiksene.
  6. Drys resten af havrekiksene over æblerne.
  7. Bag kagen i cirka 35-40 minutter, indtil toppingen er gyldenbrun, og æblerne er møre.
  8. Serveres lun med en kugle vaniljeis, flødeskum eller creme fraiche.