Ingredienser
Ingredienser
150 g | Fløde |
200 g | Mørk chokolade |
20 g | Smør |
1 dl | Madame Butterfly kakaopulver |
Fremgangsmåde
- Kom fløden i en tyk bundet gryde og varm det op til lige under kogepunktet
- Hak chokoladen fint
- Kom det hakket chokolade i en skål sammen med smøret
- Tilsæt den varme fløde og rør grundigt til al chokoladen er smeltet og massen er ensartet
- Kom chokoladeblandingen over i en tætbeholder og stil på køl i minimum 3 timer (til chokolademassen er fast)
- Når chokoladen har sat sig, tages det ud og trillers til små kugler
- Vend chokoladetrøflerne i kakao og server til dem du holder af
Note:
Hvis trøflerne ikke spises med det samme, holdes de bedst på køl
Tip:
Du kan evt. tilføje fint revet appelsinskal (økologisk), kanel eller kaffe til din chokoladeblanding hvis du ønsker at tilføje et ekstra lille pift til smagen.