Chokolade trøfler

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 10 minutter

Tilberedning: 35 minutter

Disse chokolade trøfler er perfekte til chokolade elskeren. De er syndige lækre og smelter i munden – fantastiske til kaffen og som værtindegave.

Ingredienser

Ingredienser

150 gFløde
200 gMørk chokolade
20 gSmør
1 dlMadame Butterfly kakaopulver

Fremgangsmåde

  1. Kom fløden i en tyk bundet gryde og varm det op til lige under kogepunktet
  2. Hak chokoladen fint
  3. Kom det hakket chokolade i en skål sammen med smøret
  4. Tilsæt den varme fløde og rør grundigt til al chokoladen er smeltet og massen er ensartet
  5. Kom chokoladeblandingen over i en tætbeholder og stil på køl i minimum 3 timer (til chokolademassen er fast)
  6. Når chokoladen har sat sig, tages det ud og trillers til små kugler
  7. Vend chokoladetrøflerne i kakao og server til dem du holder af
    Note:
    Hvis trøflerne ikke spises med det samme, holdes de bedst på køl

Tip:

Du kan evt. tilføje fint revet appelsinskal (økologisk), kanel eller kaffe til din chokoladeblanding hvis du ønsker at tilføje et ekstra lille pift til smagen.