Dalgona kaffe

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 10 minutter

Tilberedning: 0 minutter

Dalgona kaffe er den trendy kaffe, der stammer fra Korea. Den består af en cremet, pisket kaffeskum af kaffe, vand og rørsukker serveret ovenpå et glas med masser af isterninger og mælk eller plantedrik. Rør rundt i glasset, inden dalgona kaffen nydes. Skummet består af lige dele rørsukker, kaffe og kogende vand – så simpelt er det 🙂

Ingredienser

Ingredienser

1 dlMadame Butterfly rørsukker
1 dlInstant kaffe
1 dlVand, kogende
dlMælk eller plantedrik
28Isterninger

Fremgangsmåde

1. Rørsukker og instant kaffe røres ud i det kogende vand, hvorefter det hele piskes sammen (ca. 5 minutter), til det er stift og lyst.
2. Hæld mælk eller plantedrik i et glas med isterninger og top det med kaffeskummet.
3. Servér, rør skummet rundt i mælken og nyd.

 

Tip:

Hvis du ønsker en dalgona kaffe, der smager af kakao, kan du med fordel tilføje 1 tsk Madame Butterfly kakaopulver pr. person sammen med rørsukker, kaffe og vand.

Hvis du ønsker en mere julet smag, kan du med fordel komme lidt kanel og kardemomme i din skum.

Du kan også putte kaffelikør i glasset sammen med mælk, så det bliver en dalgona drink 🙂