Hjemmelavet proteinbar
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Disse hjemmelavet proteinbarer er fyldt med sprødt musli, knasende hasselnødder og proteinpunch fra limabønner. Et himmelsk mix af smag og næringsstoffer, der kickstarter din dag på den bedste måde!
Ingredienserne er simple, smagen er fantastisk, og energiniveauet vil takke dig
Ingredienser
Ingredienser
300 g | Dadler uden sten |
240 g | Lima-bønner (kogte) |
3 spsk | Peanutbutter |
125 g | Madame Butterfly Økologisk Glutenfri Crunch |
60 g | Hasselnødder |
Topping
250 g | Mørk Chokolade |
25 g | Hasselnødder (groft hakket) |
25 g | Madame Butterfly Økologisk Glutenfri Crunch |
Fremgangsmåde
- Hak chokoladen fint og smelt det over et vandbad
- Blend dadler og lima-bønnerne til en ensartet masse
- Tilsæt de resterende ingredienser og blend det sammen til ønsket konsistens
- Beklæd enten en rugbrødsform eller en bageplade med bagepapir og fordel proteinmassen der på
- Hæld chokoladen udover og pynt af med evt hakket hasselnødder eller müsli
- Stil på køl i ca. 1 time
- Skær ud i passende størrelser
- Velbekomme