Nytårs natmad med knækbrød
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Nytårsaften er en tid til fest, glæde og ikke mindst lækker mad. Hvis du ønsker at imponere dine gæster med en let og smagfuld natmad, så er knækbrød med forskellige toppings det perfekte valg. Her præsenterer vi fire varianter, der vil tilfredsstille enhver smagssans: laksetopping, kikærtetopping, tomattopping og agurketopping.
Ingredienser
Ingredienser
2 pakker | Madame Butterfly Økologisk Fuldkorns Hvede Knækbrød |
Laksetopping
100 g | Neutral flødeost |
150 g | Koldrøget Laks |
Dild |
Agurketopping
1 stk | Avokado |
1 stk | Agurk |
Sort peber | |
Ærteskud |
Kikærtetopping
100 g | Hummus |
100 g | Kikærter (kogte) |
4 spsk | Olie |
1 knivspids | Salt |
1 spsk | Paprika |
40 g | Syltede Rødløg |
Karse |
Tomat topping
1 stk | Avokado |
200 g | Cherry Tomater |
150 g | Mini Mozzarella |
Flagesalt | |
Ærteskud |
Fremgangsmåde
Knækbrød m. Laksetopping
- Smør knækbrødet med flødeost
- Placere det koldrøget laks ovenpå
- Pynt af med dild
Knækbrød m. Agurk
- Mos avokadoen med en gaffel
- Smør knækbrødet med avokado
- Skær agurken ud i tynde strimler og placere oven på knækbrødet
- Pynt af med frisk kværnet peber og ærteskud
Knækbrød m. Kikærter
- Bland kogte kikærter med olie, salt og paprika
- Bland det godt sammen
- Bag kikærterne i ovnen ved varmluft 200 grader i ca. 15 minutter
- Lad kikærterne køle af
- Smør knækbrødet med hummus og placere derefter de bagte kikærter oven på
- Pynt af med syltede rødløg og karse
Knækbrød m. Tomat
- Mos avokadoen med en gaffel
- Smør knækbrødet med avokado
- Placere tomat og mozzarella oven på
- Pynt af med flagesalt og ærteskud