Ingredienser
Ingredienser
300 g | Mørk chokolade |
75 g | Madame Butterfly havrekiks |
60 g | Tørret tranebær |
60 g | Mandler |
60 g | Skumfiduser |
Pynt
100 g | Hvid chokolade |
Frysetørret hindbær, pistacie eller mandler |
Fremgangsmåde
- Hak det mørke chokolade og smelt det i en skål over vandbad
- Når chokoladen er smeltet tages den af varmen
- Knæk havrekiksene i store stykker og kom i den smeltede chokolade, sammen med mandlerne og tranebærene
- Skær eller klip skumfiduserne i moderate stykker og bland sammen med chokoladeblandingen.
- Rør godt rundt til det hele er dækket af chokolade
- Kom det på et bagepapir og jævn det ud i et jævnt lag.
Pynt
- Hak det hvide chokolade og smelt det i en skål over vandbad.
- Når chokoladen er smeltet tages den af varmen
- Fordel den hvide chokolade i små klatter ud på chokoladeblandingen med en spiseske. Smør derefter klatterne ud så du får et fint mønster.
- Drys herefter f.eks frysetørret hindbær på og stil det på køl i ca. 1-2 timer (til chokoladen er størknet)
- Når chokoladen er størknet skæres rocky roadsene ud i passende mundbider og så er de klar til at nydes