Rocky road med havrekiks

Sværhedsgrad:

Tilberedning: 20

Rocky road er en fantastisk form for konfekt på alle aspekter. Det smager himmelsk og så er det en konfekt hvor du kan tilføje (næsten) alt det du ønsker, herunder vores velsmagende havrekiks som giver et ekstra crunch.

Ingredienser

Ingredienser

300 gMørk chokolade
75 gMadame Butterfly havrekiks
60 gTørret tranebær
60 gMandler
60 gSkumfiduser

Pynt

100 gHvid chokolade
Frysetørret hindbær, pistacie eller mandler

Fremgangsmåde

  1. Hak det mørke chokolade og smelt det i en skål over vandbad
  2. Når chokoladen er smeltet tages den af varmen
  3. Knæk havrekiksene i store stykker og kom i den smeltede chokolade, sammen med mandlerne og tranebærene
  4. Skær eller klip skumfiduserne i moderate stykker og bland sammen med chokoladeblandingen.
  5. Rør godt rundt til det hele er dækket af chokolade
  6. Kom det på et bagepapir og jævn det ud i et jævnt lag.

Pynt

  1. Hak det hvide chokolade og smelt det i en skål over vandbad.
  2. Når chokoladen er smeltet tages den af varmen
  3. Fordel den hvide chokolade i små klatter ud på chokoladeblandingen med en spiseske. Smør derefter klatterne ud så du får et fint mønster.
  4. Drys herefter f.eks frysetørret hindbær på og stil det på køl i ca. 1-2 timer (til chokoladen er størknet)
  5. Når chokoladen er størknet skæres rocky roadsene ud i passende mundbider og så er de klar til at nydes