Smørrebrød med æg

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 5 minutter

Tilberedning: 9 minutter

Knækbrød er et fantastisk alternativ til det traditionelle smørrebrød, og her er en hurtig og lækker frokostidé til dig: et delikat smørrebrød med æg og tomat på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, hvilket gør det nemt at få fibre i din kost. Det er en velsmagende måde at nyde din frokost på, som tilfredsstiller dine smagsløg. Prøv det og oplev en ny favorit!

Ingredienser

Smørrebrød med æg og tomat

1 pakkeMadame Butterfly Fuldkornsknækbrød
2 gÆg
2 shotTomat
Purløg
Mayonnaise
Salat

Fremgangsmåde

Kom vand i en gryde og skru op på høj varme

Når vandet koger skru ned på mellemlav varme

Kom dine æg i vandet og lad dem koge i 9 minutter

Når de har kogt i 9 minutter kom æggene i en skål med kold vand og lad dem stå lidt

Mens æggene køler skær salat og tomat

Pil æggene, når de er afkølet og skær dem i passende stykker

Kom æg, salat og tomat på dit knækbrød og tilføj lidt mayo og purløg