Fælles Fuldkorn
Madame Butterfly - torsdag d. 16 januar 2025
Hos os varer økologien hele året, og i januar sætter vi fuld knald på fuldkorn!
Årets Fuldkornsdag 2025 – den 17. januar!
Er vi klar? Selvfølgelig! – Vi starter selv dagen med en lækker omgang fælles fuldkorn til morgenmad på kontoret og vi er også altid klar til at fejre fuldkorn sammen med jer! Med vores brede sortiment gør vi det nemt og lækkert at få fuldkorn ind i alle dagens måltider. Start dagen med en velsmagende havregrød to go, nyd en sprød knækbrødssnack eller forkæl dig selv med fuldkornsrige løsninger til både frokost og aftensmad.
Vi har en klar mission: At gøre det nemt, inspirerende og smagfuldt at vælge fuldkorn i hverdagen. Vi fokuserer på at udvikle produkter, der gør det enkelt for alle at vælge fuldkorn uden at gå på kompromis med smagen.
Inspiration til din Fuldkornsmåned – udover Årets fuldkornsdag!
Gør januar til en måned fyldt med sundhed og velsmag. Vi har samlet masser af lækre opskrifter, der gør det nemt at snige endnu mere fuldkorn ind i hverdagen – fra farverige havregrøds bowls til gullerodsboller med fuldkorn og mange andre spændende idéer.
Hos os handler det om at skabe balance og glæde i hverdagen, og vi tror på, at fuldkorn er en vigtig brik i den gode livsstil. Uanset om du er på farten, i køkkenet eller rundt om frokostbordet, er vi her for at gøre det nemt og lækkert at vælge fuldkorn.
Velkommen til en sund og smagfuld 2025 – fyldt med fuldkorn!
~ Fin ~
Flere spændende artikler
PLMA New Product Expo 2023
Igen i år er to af Madame Butterfly’s produkter blevet udvalgt som værende innovative og originale af PLMA (The Private Label Manufacturers Association). Derfor er de præsenteret ved “New Product Expo” på PLMA-messen 2023 i Amsterdam, hvilket vi er meget stolte af!
Derfor vælger vi fuldkorn
Hos Madame Butterfly vil vi gerne fejre Årets Fuldkornsdag ved at fortælle lidt om de fordele, der er ved fuldkorn. Vi er nemlig en del af Fuldkornspartnerskabet, som arbejder for at fremme danskernes sundhed ved at få dem til at spise mere fuldkorn.
Fremtidens fødevarer dyrkes af nutidens helte!
Vi skal en tur til Lolland. Nærmere bestemt ud på gården Stinelund ved Døllefjelde. Dér, hvor idealerne vejer tungt, og hvor ’Plejer’ for længst er pløjet langt ned i jorden. Mød én af vores lokale helte, Ulrik Damgaard Høegh. En mand, der fulgte sit hjerte og vendte hjem til den fædrene gård for at blive økologisk planteavler. Det er ham, der dyrker vores sæddodder!
Fremtidens fødevarer kommer fra Egå
»For vores vedkommende er perspektivet i bund og grund, at vi har et ønske om at arbejde mere med lokale råvarer og ud over det, så kender vi jo til de klimamæssige fordele, der er i, at vi spiser vores proteiner på en anden måde end blot ved at spise store bøffer,« siger administrerende direktør for Food Solutions, Kristian Lauridsen.