Naanbrød med hummus og topping
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 Minutter
Tilberedning: 5 Minutter
Naanbrød kan bruges på uendelige antal måder, f.eks. som tilbehør til supper, gryderetter eller som snack, men her får I opskriften på en hurtig og lækker aftensmad med Madame Butterflys Naanbrød, der kun kræver få ingredienser.
Ingredienser
Naanbrød med hummus og topping
4 Stk. | Madame Butterfly Naanbrød |
200 g | Hummus |
8 Stk. | Tomater |
2 Stk. | Løg |
20 Stk. | Oliven |
40 Stk. | Fetaost |
4 Kvist | Persille |
Fremgangsmåde
1. Varm naanbrødet i ovn i 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket, eller smid det på grillen i 1-2 min.
2. Smør hummus på brødet.
3. Skær tomater, løg og oliven i ønsket størrelse, og kom det på sammen med fetaost.
Top af med frisk persille og giv evt. det hele en smule olivenolie.
Tip:
Du kan selvfølgelig prøve dig frem med andre spændende ingredienser efter egen smag.