Gregor´s Vegatatar
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 1-2 timer
Vil du prøve noget nyt og sommer friskt, som kan imponere dine gæster?
Prøv at tilbyd dem denne lækre vegatatar, som selvfølgelig kan tilpasses til netop din smag med andre krydderier end dem vi forslår her i opskriften.
Det er helt op til dig at eksperimentere så du finder frem til lige netop din, og dine gæsters favorit blanding.
Perfekt som starter til dit næste sommer arrangement i godt selskab med et glas bobler eller som tilbehør til din hovedret. Velbekomme!
Ingredienser
Ingredienser
50 g | Madame Butterfly Corn Galletes |
200 ml | Vand |
1 tsk | Salt |
1 tsk | Pebber |
1 stk | Chili |
1 tsk | Ekstra Jumfru Oliven Olie |
1 tsk | Hvidvinseddike |
1 stk | løg |
Eventuelt
1 fed | Hvidløg |
Topping
Persille |
Fremgangsmåde
1. Knus Madame Butterfly Corn Galletes i en skål med fingerne.
2. Bland vand, salt, peber, olie, chili og hvisvinseddike i skålen med de knuste Corn Galletes.
3. Hak løget fint og tilsæt dette.
4. Rør godt rundt og sæt i køleskabet i 1-2 timer.
5. Server oven på Madame Butterfly Corn Galletes, eller eventuelt noget hjemmebagt brød. Velbekomme.