Gregor´s Vegatatar

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 5 minutter

Tilberedning: 1-2 timer

Vil du prøve noget nyt og sommer friskt, som kan imponere dine gæster?
Prøv at tilbyd dem denne lækre vegatatar, som selvfølgelig kan tilpasses til netop din smag med andre krydderier end dem vi forslår her i opskriften.
Det er helt op til dig at eksperimentere så du finder frem til lige netop din, og dine gæsters favorit blanding.
Perfekt som starter til dit næste sommer arrangement i godt selskab med et glas bobler eller som tilbehør til din hovedret. Velbekomme!

Ingredienser

Ingredienser

50 gMadame Butterfly Corn Galletes
200 mlVand
1 tskSalt
1 tskPebber
1 stkChili
1 tskEkstra Jumfru Oliven Olie
1 tskHvidvinseddike
1 stkløg

Eventuelt

1 fedHvidløg

Topping

Persille

Fremgangsmåde

1. Knus Madame Butterfly Corn Galletes i en skål med fingerne.
2. Bland vand, salt, peber, olie, chili og hvisvinseddike i skålen med de knuste Corn Galletes.
3. Hak løget fint og tilsæt dette.
4. Rør godt rundt og sæt i køleskabet i 1-2 timer.

5. Server oven på Madame Butterfly Corn Galletes, eller eventuelt noget hjemmebagt brød. Velbekomme.