Pita pizza

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 15 minutter

Tilberedning: 15 minutter

Pita pizza er en lækker og hurtig alternativ til den traditionelle pizza, der bringer sammen det bedste fra begge verdener. Denne smagfulde skabelse kombinerer pitabrødets lette tekstur med saftige toppings og sprøde kanter, hvilket gør den til en ideel løsning, når du ønsker en hurtig og velsmagende bid.

Ingredienser

Pita Pizza m. kartoffel

8 stkMadame Butterfly Pitabrød original eller fuldkorn
200 gNeutral flødeost
150 gKartofler (kogte)
50 gParmesan (fint revet)
Rosmarin
Flagesalt

Pita Pizza m. Serrano

8 stkMadame Butterfly Pitabrød original eller fuldkorn
150 gTomatpure
200 gSerrano
100 gRucula
50 gParmesan (skåret i små stykker)

Fremgangsmåde

Pita Pizza m. kartoffel

  1. Smør pitaerne på den ene side med flødeost
  2. Placere de let kogte kartofler oven på og top det af med revet parmesan og  frisk rosmarin
  3. Bag pitapizzaerne i ca. 15 min i ovnen på 200 grader varmluft
  4. Dys lidt flagesalt på inden servering

 

Pita Pizza m. Serrano

  1. Smør pitaerne på den ene side med tomatpure
  2. Bag pitapizzaerne i ca. 15 min i ovnen på 200 grader varmluft
  3. Top det med serrano, rucola og revet parmesan efter bagningen