Pita pizza
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Pita pizza er en lækker og hurtig alternativ til den traditionelle pizza, der bringer sammen det bedste fra begge verdener. Denne smagfulde skabelse kombinerer pitabrødets lette tekstur med saftige toppings og sprøde kanter, hvilket gør den til en ideel løsning, når du ønsker en hurtig og velsmagende bid.
Ingredienser
Pita Pizza m. kartoffel
8 stk | Madame Butterfly Pitabrød original eller fuldkorn |
200 g | Neutral flødeost |
150 g | Kartofler (kogte) |
50 g | Parmesan (fint revet) |
Rosmarin | |
Flagesalt |
Pita Pizza m. Serrano
8 stk | Madame Butterfly Pitabrød original eller fuldkorn |
150 g | Tomatpure |
200 g | Serrano |
100 g | Rucula |
50 g | Parmesan (skåret i små stykker) |
Fremgangsmåde
Pita Pizza m. kartoffel
- Smør pitaerne på den ene side med flødeost
- Placere de let kogte kartofler oven på og top det af med revet parmesan og frisk rosmarin
- Bag pitapizzaerne i ca. 15 min i ovnen på 200 grader varmluft
- Dys lidt flagesalt på inden servering
Pita Pizza m. Serrano
- Smør pitaerne på den ene side med tomatpure
- Bag pitapizzaerne i ca. 15 min i ovnen på 200 grader varmluft
- Top det med serrano, rucola og revet parmesan efter bagningen