Pitabrød med sød kartoffel, æbler og kylling
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 30 minutter
Tilberedning: 40 minutter
Elsker du pitabrød og elsker du fuldkorn? Så prøv denne lækre opskrift med Madame Butterfly’s fuldkornspitabrød.
Ingredienser
Pitabrød med fyld
8 stk | Madame Butterfly fuldkornspitabrød |
1 kg | Søde kartofler |
1 stor håndfuld | Frisk rosmarin |
1 nip | Chili |
2 spsk | Rapsolie til stegning |
4 stk | Kyllingebryst |
1 tsk | Salt |
0.5 tsk | Peber |
400 g | Spidskål, snittet |
4 | Æbler, i skiver |
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 200°C almindelig ovn.
2. Skræl de søde kartofler og skær dem i terninger af ca. 1×1 cm.
3. Kog kartoflerne med salt i 10-15 minutter, til de er møre.
4. Når kartoflerne er kogt møre, hældes vandet i en skål og gemmes.
5. Kom kartoflerne i en anden skål og mos dem med en gammel. Hvis du synes, at mosen er for tyk, tilsæt da noget af kogevandet, til konsistensen er, som du ønsker det.
6. Tilsæt hakket rosmarin og chili til kartoffelmosen.
7. Varm olie op på en pande.
8. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Steg dem til de er gennemstegt – ca. 7 minutter på hver side.
9. Når kyllingen er gennemstegt, skæres den i mundrette stykker.
10. Snit spidskålen fint.
11. Skær æblerne i tynde skiver.
12. Kom pitabrødene under koldt vand og varm dem i 4-6 minutter i ovnen.
13. Fyld de lune pitabrød med kartoffelmos, kylling, spidskål og æbler.