Pulled Pork Pita
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 30 minutter
Tilberedning: 13 timer
Forkæl dine smagsløg med vores twist på den klassiske pulled pork burger i form af en lækker pita! Her får du den saftige pulled pork serveret med vores hjemmelavede coleslaw pakket ind i en blød pita. En uimodståelig kombination, der vil forkæle dine smagsløg. Perfekt til en varm sommerdag!
Ingredienser
Pulled Pork
2 pakker | Madame Butterfly Pita |
1.5 kg | Nakkefilet |
3 spsk | Madame Butterfly Rørsukker |
3 spsk | Paprika |
1 tsk | Cayannepeber |
1 spsk | Brun farin |
1 tsk | Hvidløgspulver |
1 tsk | Løgpulver |
1 tsk | Spidskommen |
1 tsk | Senneppulver |
1 tsk | Salt |
1 tsk | Peber |
Coleslaw
1 hoved | Hvidkål |
7 store | Gulerødder |
300 g | Creme fraiche |
100 g | Mayonnaise |
2 spsk | Dijon Sennep |
4 spsk | Sukker |
1 spsk | Citronsaft |
1 tsk | Spidskommen |
Salt | |
Peber |
Fremgangsmåde
Pulled pork
Dag 1:
Mix krydderierne sammen (gem evt. lidt til servering)
Massér krydderiblandingen på hele steget og kom den i en pose. Lad stegen marienere natten over i køleskabet
Dag 2:
Tænd ovnen på 110 grader på varmluft
Kom stegen i ovnen ca. 12 timer inden servering
Efter 12 timer er kødet mørt og kan trækkes fra hinanden med to gafler
Coleslaw:
Bland creme fraiche, mayonaise, Madame Butterfly rørsukker, dijon sennep, citronsaft, spidskommen sammen til en dressing – Smag til med salt og peber
Riv hvidkål og gulerødder
Kom de resterende ingredienser i en skål og rør det til en dressing
Blandt hvidkål og gulerødder grundigt sammen med dressingen
Servering:
Forvarm ovnen til 220 grader
Stænk pitabrødene i vand og varm dem i 4-6 minutter