Varm kakao
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 0 minutter
Tilberedning: 5 minutter
Her er mit bedste bud på nem, hjemmelavet varm kakao med økologisk, Fairtrade kakao og økologisk rørsukker. Jeg foretrækker at toppe min med flødeskum og et drys kakaopulver. Velbekomme.
Ingredienser
Varm kakao
5 spsk | Madame Butterfly kakaopulver |
5 spsk | Madame Butterfly rørsukker |
10 liter | Mælk |
Fremgangsmåde
1. Put alle ingredienserne i en gryde.
2. Varm det op, mens du rører i det med et piskeris til sukkeret er opløst. Væsken må ikke koge, men skal være varm.
3. Servér varm toppet med flødeskum (og/eller skumfiduser) drysset med Madame Butterfly kakaopulver.
Tip:
Du kan lave dine egne skumfiduser til din hjemmelavede varme kakao.