Hjemmelavet koldskål
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Der er ikke meget, der slår en hjemmelavet koldskål, så her får du vores bud på den lækre og alsidige sommerdessert, der også kan spises til morgenmad, aftensmad eller som mellemmåltid. Koldskålen toppes med vores lækre Crunch, der giver ekstra sprødhed og en skøn sødme.
Ingredienser
Ingredienser
1 stang | Vanilje |
2 spsk | Madame Butterfly Økologisk Rørsukker |
4 stk | Æggeblommer |
3 dl | Tykmælk |
1 l | Kærnemælk |
Tilbehør
Madame Butterfly Crunch |
Fremgangsmåde
1. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Mas dem derefter sammen med lidt rørsukkeret for at adskille kornene.
2. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og rørsukker lyst og luftigt.
3. Vend forsigtigt tykmælken i æggeblandingen og tilsæt herefter kærnemælk.
4. Server koldskålen med Madame Butterfly Crunch og friske bær.
Tip:
Du kan tilføje 1 spsk. citronsaft for ekstra syrlighed.