Morgenmad
Her finder du opskrifter der kan inspirere dig til at prøve noget nyt til din morgen mad.
Naanbrød med avocado og æg
Varm nannbrødet i ovn 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Knus avocadoen, skær tomaterne (gem lidt til topping) og bland dem eller blend dem sammen med en røremaskine for at opnå en pasta. Fordel det på brødet. Kom lidt tomat på… Read more »
Naanbrød med humus og topping
Varm nannbrødet i ovn 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Smør derefter humus på brødet. Skær tomater, løg og oliven i ønsket størrelse, og kom det på, sammen med fetaost. Top af med frisk persille og giv det hele en smule… Read more »
Madame Butterfly´s Müsli med Skyr
Step 1: Fordel halvdelen af din müsli i bunden af to glas eller skåle Step 2: Top med skyr og drys med den resterende müsli Step 3: Skær bær eller frugt i mindre stykker og put dem på toppen Tip: Hvis du ønsker en mere sød morgenmad eller snack kan du erstatte neutral styr med… Read more »
Chiagrød med sæddodder
Rør kokosmælken sammen med chiafrø, sæddodder, vanilje og salt. Lad grøden stå i 10 min. og rør sammen igen. Stil på køl til dagen efter. Dagen efter røres grøden godt sammen og den kan nu drysses med granola, friske bær eller andet. Tip: Husk at du kan genbruge glas fra flere af vores produkter. Her… Read more »
Overnighter
Hæld yoghurt i en skål top med koldskålscrunch, chia, sæddodder, honning. Mix nu det hele sammen og lad det stå tildækket i køleskabet natten over. Næste morgen har du en lækker morgenmad, der giver dig en god start på dagen. Tip: Du kan tilføje nogle friske frugter eller bær i morgen.
Granola med chokolade
I hver glas kommes 2 spsk. granola, 1 spsk. kakaocreme, 2 spsk. yoghurt der toppes med frisk frugt.
Hjemmelavet koldskål
Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, mas dem sammen med sukkeret. Pisk æggeblomme, vaniljesukker og sukker lyst og luftigt. Vend forsigtigt tykmælken i æggeblandingen og herefter kærnemælk. Server med Madame Butterfly Koldskåls Crunch og friske bær Tip: Du kan tilføje 1 spsk. citronsaft for et ekstra pift.