Naanbrød med avocado og æg

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 10 Minutter

Tilberedning: 5 Minutter

En simpel og hurtig ret, der både kan bruges som en lækker morgenmad til weekenden eller som en nem hovedret i hverdagen.

Ingredienser

Naanbrød med avocado og æg

4 Stk.Madame Butterfly Naanbrød
4 Stk.Avocado
4 Stk.Tomater
4 Stk.Æg
4 Stk.Bøffel mozzarella
4 KvistPersille

Fremgangsmåde

1. Varm naanbrødet i ovn i 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket, eller smid det på grillen i 1-2 min.
2. Fjern sten og skræl fra avocadoen, skær tomaterne (gem lidt til topping), og blend det sammen i en minihakker for at få en ensartet konsistens. Fordel det på brødet.
3. Kom lidt tomat på toppen.
4. Kog æggene eller lav røræg på en pande og læg dem ovenpå.
5. Skær nogle mozzarella-skiver og tilsæt dem. Du kan evt. sætte det hele i mikroovnen for at smelte mozzarellaosten.

Top af med frisk persille og giv evt. det hele en lille smule olivenolie.

Tip:

Du kan selvfølgelig prøve dig frem med andre spændende ingredienser efter egen smag.