Naanbrød med avocado og æg

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 10 Minutter

Tilberedning: 5 Minutter

Varm nannbrødet i ovn 3-5  minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min. Knus avocadoen, skær tomaterne (gem lidt til topping) og bland dem eller blend dem sammen med en røremaskine for at opnå en pasta. Fordel det på brødet. Kom lidt tomat på… Read more »

Ingredienser

Naanbrød med avocado og æg

4 Stk.Madame Butterfly Naanbrød
4 Stk.Tomater
4 Stk.Æg
4 Stk.Bøffel mozzarella
4 Stk.Avocado
4 KvistPersille

Fremgangsmåde

Varm nannbrødet i ovn 3-5  minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket eller smid det på grillen i 1-2 min.

Knus avocadoen, skær tomaterne (gem lidt til topping) og bland dem eller blend dem sammen med en røremaskine for at opnå en pasta. Fordel det på brødet.

Kom lidt tomat på toppen.

Kog æggene eller lav røræg på en pande og læg dem ovenpå.

Skær nogle mozzarela-skiver og tilsæt dem. -Du kan sætte det hele i mikroovnen for at smelte mozzarellaosten.

Top af med frisk persille og giv eventuelt det hele en lille smule olivenolie.

Tip:

Du kan selvfølgelig prøve dig frem med andre spændende ingredienser efter egen smag.