Juledessert med brunkager og portvin
Sværhedsgrad:
Tilberedning: 25
Lækker juledessert med Madame Butterfly økologiske brunkager. Denne dessert kombinerer den rige, krydrede smag af brunkager med den dybe, søde karakter af portvin, hvilket resulterer i en festlig og velsmagende oplevelse.
Ingredienser
Ingredienser
200 g | Madame Butterfly økologiske brunkager |
200 g | Tørrede figner |
1 dl | Portvin |
2.5 dl | Fløde |
100 g | Mørk chokolade |
2 spsk | Hasselnødder |
Stødt kanel | |
Vaniljeekstrakt |
Fremgangsmåde
- Knus brunkager, hak figner, nødder og chokolade i moderate stykker
- Bland knuste brunkager og hakkede figner i en skål.
- Tilsæt portvinen og rør forsigtigt, til brunkager og figner er blødt godt op.
- Pisk fløden, så den danner bløde toppe. Tilsæt kanel og vaniljeekstrakt efter ønsket smag.
- Fold flødeskummet forsigtigt ind i brunkage-figenblandingen.
- Fordel blandingen i portionsglas og drys med chokolade og nødder.
- Lad desserten køle i køleskabet i mindst en time, så smagene rigtigt kan blande sig.
Flere spændende opskrifter
Overnight Oats med Kakao
Mangler du inspiration til din morgenmad? Så prøv denne lækre opskrift på overnight oats med Madame Butterflys Økologiske havregrød og Organic Fairtrade Cacao Powder. Ikke nok med at denne opskrift er super lækker, så er den også super nem at lave og mættende.
Kakao Cookies
Kakao cookies til alle chokolade elskere. Disse cookies har en dyb kakaosmag og er et lækkert alternativ til den traditionelle chocolate chip cookie. Perfekt til at tilfredsstille enhver chokoladetrang!
Havregrødsbowl med æble, peanut butter og mandler
Er du også blevet træt af den klassiske havregrød, som er den samme hver morgen eller har du blot lyst til at spice den lidt op? Så har Madame Butterfly dig. Prøv denne opskrift på en lækker havregrødsbowl med æble, penut butter og mandler. Den er en fryd for både øjne og mund, og giver dig en delikat smagsoplevelse lige fra morgenstunden af.
Æltefrie Havregrødsboller
Tina Skov Lerche, også kendt som Kagekonen de Luxe har lavet denne lækre opskrift på nogle Lette og luftige boller med store lufthuller og lækker sprød skorpe. Tina fortæller: Jeg fik tilsendt en pakke med forskellige produkter fra Madam Butterfly (reklame, da produkterne er modtaget i gave ) og i den pakke var der bla. to go havregrød. Man hælder kogende vand i koppen og efter 5 min er havregrøden færdig. Smart i en fart. Men jeg ville gerne bruge to go grøden til noget andet. Derfor valgte jeg, at bage boller med havregrøden. Havregrøden var med kanel og æble, solsikkekerner og chiafrø, som jeg har tilføjet ekstra af i dejen. Desuden ville jeg gerne lave en meget nem opskrift, der ikke skulle æltes i en evighed. Det lykkedes rigtig godt, for der er lækre store lufthuller i bollerne. Det er selvfølgelig ikke alle der har to go grød til rådighed, så opskriften tager hensyn til det. Jeg er stor fortaler for bageensymer, da bageensymer gør dit brød ekstra let, luftigt og sprødt, det holder sig frisk i længere tid. Til denne portion kan du bruge en lille teskefuld. Jeg vil klart anbefale, at prøve det. Havregrødsbollerne er fryseegnet. Frys dem lune i frostposer. Og lun dem 5 min i ovnen, når de er tøet op. Så smager de som nybagte.
Pita pizza med laks, spinat og hytteost
Pita pizza er et lækkert og hurtigt alternativ til den traditionelle pizza, der bringer sammen det bedste fra begge verdener. Denne smagfulde skabelse kombinerer pitabrødets lette tekstur med saftige toppings og sprøde kanter, hvilket gør den til en ideel løsning, når du ønsker en hurtig og velsmagende bid.
Blåbærgrødsbowl med fuldkornskiks, peanut butter og mandler
Er du også blevet træt af den klassiske havregrød, som er den samme hver morgen eller har du blot lyst til at spice den lidt op? Så har Madame Butterfly dig. Prøv denne opskrift på en forrygende Blåbærgrødsbowl med fuldkornskiks, penut butter og mandler. En smagsoplevelse som både knaser, men som også er lækker blød i munden.