Ingredienser
Kakao cookies
300 g | Smør |
200 g | Madame Butterfly Rørsukker |
200 g | Brun Farin |
2 | Æg |
2 tsk | Vaniljesukker |
50 g | Madame Butterfly Organic Fairtrade Cacao Powder |
300 g | Hvedemel |
1.5 tsk | Bagepulver |
1 tsk | Salt |
200 g | Mørk Chokolade |
100 g | Hvid Chokolade |
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader varm luft.
Pisk blødt smør, sukker og brun farin sammen i en skål til det er let og luftig
Kom æg og vaniljesukker i skålen og pisk yderligere
I en anden skål blandt de resterende tørre ingredienser sammen
Tilsæt lidt efter lidt de tørre ingredienser til cookiedejen og rør det sammen
Hak chokoladen groft, kom det i cookiedejen og rør rundt til chokoladestykkerne er godt fordelt
Form dine cookies til kugler af ca. 60 g og kom dem på en bageplade med jævn mellemrum
Bag dine cookies i ovnen i ca. 10-13 min ved 180 grader varmluft
Lad dem køle af inden servering
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.