Pita pizza med laks, spinat og hytteost
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Pita pizza er et lækkert og hurtigt alternativ til den traditionelle pizza, der bringer sammen det bedste fra begge verdener. Denne smagfulde skabelse kombinerer pitabrødets lette tekstur med saftige toppings og sprøde kanter, hvilket gør den til en ideel løsning, når du ønsker en hurtig og velsmagende bid.
Ingredienser
Ingredienser
150 g | Laks |
125 g | Spinat |
125 g | Hytteost |
Olie | |
Salt |
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader, almindelig ovn.
Skyl spinaten grundigt.
Varm olie i en gryde. Sauter spinaten hurtigt, til den falder sammen.
Klem så meget vand ud af spinaten som muligt.
Flæk pitabrødene på midten, så du får to bunde ud af hver pitabrød.
Kom bundene på en rist, og ind i ovnen i 4 minutter.
Skær skindet fra laksen, og skær laksen i skiver af ca. 0,5 cm tykkelse.
Kom hytteost, spinat og laks på hver bund, og bag dem på en rist i ovnen i 7 minutter.
Drys pizzaerne md salt inden servering.
Pizzaerne kan laves med både fuldkornspitabrød og ikke-fuldkornspitabrød.
Flere spændende opskrifter
Hjemmelavet is – to varianter
Skal du have gæster, så kan du servere denne skønne hjemmelavede is. Eller fyld dit yndlingsfyld i, og læg den evt. imellem kiks som sommersnack.
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.